30 okt. 2017

Halloween 2016

Ja ni läste faktiskt helt rätt. Jag är medveten om att året är 2017 och att det dessutom är jävligt nära tills det är 2018.
Men jag inser att jag inte skrivit om vår Halloweenfest 2016 och det kan verka förvirrande tycker jag.
Så.

Här är ett blodigt skynke.

Och lite av dukningen.

Nämen. Dukningen en gång till. Bordet och stolarna har vi bytt ut mot snäppet modernare varianter,  det gäller att hänga med i inredningsmodet liksom. Även den groteskgula tapeten i bakgrunden är borta. Men det tror jag redan att jag skrivit om. 

En sån här som vi inte alls sett förr.

En till!

En ormbunksdekoration. Ormbunken har dött för typ snart ett år sedan.

Garland. Superkul.

Spindelnätscheesecake.

Ett blodigt ljus och två ljuslyktor för att om möjligt dra ner på eventuell glad stämning. 

Mina Halloween-naglar! Passar helt ypperligt till för övrigt grisrosa fingrar.

Kakor som heter MarDRÖMMAR. Innovativt, faktiskt. 

Och jag. Jag vet faktiskt inte alls vad jag var och det kanske var därför som jag var svart och vit. Det där är faktiskt en färgbild. Eller?

Imorgon är det Halloween 2017. Inga barn är hemma. Vi får se vad det blir till helgen. Peppen är helt ototal.
Jag och systeryster har hunnit göra en massa Halloweenmat till jobbet plus en riktigt snygg pumpa. Men naturligtvis ska det ordnas ett eller annat bus till barna. Det är ändå inte så länge kvar tills dom kommer att tycka päronen är världens töntigaste på två ben.

P.S Jag ser att jag skrivit där uppe "vår Halloweenfest" och så visar jag bilder på lite dukning, några bakverk och en bild på mig själv. Verkar ha varit en röjig fest minsann.

Inga kommentarer: