9 maj 2017

Tiden som varit

Hej mina kära (o)vänner.
Det har gått så lång tid!
Min stortånagel är fortfarande blå och jag kommer tappa den snart. Hoppas att det finns en ny där under, annars kommer jag äcklas sönder. För ni har undrat va?

Annat som hänt, värt att berätta:
1. Jag har slutat snusa, hurra för mig! Det är kanske 6-7 veckor sedan nu och jag saknar det dagligen. Så himla sorgligt. Jag har gråtit, skrikit och varit på djupaste djupet för att sakteliga återvända upp mot en behagligare nivå igen. Jag kompenserar o-snusandet med två saker. Godis och träning. Det ena är väldigt dåligt, det andra är väldigt bra. Jag kan verkligen inte hejda mig från att dyka ner i godispåsarna som min kära sambo kommer hem med. Han har köpa-godis-förbud nu.

2. Hör till no 1: Jag har tränat, nästa varje dag. Jag är galen. Springer, lyfter, svettas, drar. Men, om jag ska se något slags resultat, exempelvis att få på mig fjolårets shorts, då får jag nog ta och lägga bort godiset, bra fort.

3. Jag höll mig inte från alkohol i tre månader. Det blev två månader och två dagar, sen blev jag väldigt sugen på vin. Det var inte gott. Så det var rätt värdelöst av mig kan man säga.

4. Jag klarade inte heller av att lyfta 100kg den 23/4 eller vilket datum det nu var satt till. Det gick inte, verkligen inte alls. Jag klarar faktiskt ingenting, kan man tro.

5. Jag har klippt håret. Total katastrof. Kommentarer jag fått "har du klippt dig själv" och "oj, jag trodde du överdrev". No way. Alternativen jag har nu är alltså att helt enkelt vänta och låta håret växa ut tillräckligt för att sedan klippa en bättre frisyr eller klippa mig korthårig och be till gudarna att jag inte ser helt hemsk ut i det.

Sammanfattningsvis kan man alltså säga att sedan sist så har jag blivit fulare, fetare och misslyckats med allt som jag tagit mig för.

Men jag är vid gott mod ändå, konstigt nog.

4 kommentarer:

Ann-Sofie sa...Helloooooo!!!!!

Alltså nu blev jag nyfiken, jag vill se denna nya frissa! För det kan inte vara så illa ;)

Ha det bäst!

Mammy sa...

Får vi se håret?

kaatariina sa...

Kämpa på! :-)

Frida G Svensson sa...

jag tror du är hur bra som helst! <3