27 feb. 2017

Bilden av Sverige

Jag har inte missat nyheterna om landet Sverige. Det som kablas ut världen över, eller som i alla fall var på tapeten under förra veckan.
Inte minst när jag satt på Arlanda express och läste rubriker i deras tv-monitor. Hallå, va? Vad säger/skriver dom egentligen?
Jag kanske sitter här i min bubbla och du sitter där i din bubbla och tänker att Sverige, det där är inte Sverige.
Men då tänkte jag såhär, att kan det vara så att bilden av alla andra länder, där elände, krig, svält, korruption och allt annat helvete - det kanske inte är så illa, det är bara media som vinklar åt det jävla håll där dom kan sälja som mest?
Kan det vara så?
Kan det vara så att Trump i själva verket är en hyvens kille som bara inte är lika medieskolad som dom svenska vm-stjärnorna med sin inövade "jag ska göra mitt bästa" "det känns bra" "jag ska göra mitt eget lopp" osv?
Och kanske Putin i själva verket inte ens finns, han kanske är en pannkaka?
Nä, det har ni inte tänkt på.

Jag känner mig rysligt förbannad, egentligen inte på hur bilden av Sverige sänds ut, utan helt enkelt för att det inte blev några vm-medaljer igår.

Två månader har gått sedan sist jag skrev. Då skrev jag om min blåtå. Den är fortfarande kvar. Stortånageln är regnbågsaktigt rosa-lila. Jag har inte druckit vin eller annan alkohol på 5 veckor. Jag har tränat minst 4 men oftast 5 pass i veckan under samma period och planerar att fortsätta med samma upplägg i 7 veckor till ungefär.
Varför? För att sedan segna ner i vår inpruttade soffa och bli en vindrickande och förfallen tant, på nolltid. Och på heltid. Och framförallt för att jag ska orka lyfta 100kg den 23/4 2017.
Jag orkade 3x80kg (i rad) förra veckan. Det kan gå.
Varför 100kg den 23/4? Bara för att jag bestämt mig för det och då blir det så.

P.S Nej, jag tror inte att Trump är schysst. Men jag tror att Putin är en pannkaka.

Inga kommentarer: