28 dec. 2016

Blåtå

Hej!

Jag har väldigt ont i mina stortår idag. Det är för att jag sprang igår och använde troligtvis inte mina mest optimala löpardojor. Den ena stortånageln är djupt rosa och smärtar helt sjukt mycket.
Resten av kroppen, framför allt mina stackars höfter gör också väldigt ont.

Det är antagligen inte det bästa att ta en paus med springandet i ca 3 månader för att sedan återuppta karriären strax efter jul med hela kroppen full av knäck och Janssons frestelse. Men sprang, det gjorde jag likförbannat. Tre-komma-två fjuttiga kilometer.

För en liten stund sedan åt jag chiapudding till lunch.
Ni kan gissa varför jag både sprungit (och hemmatränat) igår samt ätit chiapudding till lunch:
a. För att jag tycker det är så roligt att springa och att chipapudding är SÅ gott.
b. För att jag har agerat julegris i flera veckor och därmed fläskat på min arma kroppshydda med några härliga och värmande vinterkilon.

B är det rätta svaret. Inte nog med det, jag började äta en "massa" (troligtvis mindre än dom flesta ändå) karra och bakade kakor redan veckor innan jul. Och kollade av kvalitén på varenda liten kaksmula. Dessutom kunde jag inte träna förrän typ två veckor efter krocken eftersom tummen gjorde så ont. Om jag nu ska skylla ifrån mig.

Men nu, pga löpturen igår så är jag såpass invalidiserad att ett par skor på fötterna verkligen inte kommer att vara något alternativ och därför är jag förpassad till chiapuddingens rike fram tills dess att jag kan träna igen.

Nöff nöff.

2 kommentarer:

Nica sa...

Har du läst Martina Haags springbok? Apropå tånaglar...

Malla sa...

Jag är farligt insnöad på deckare måste jag säga, det ska mycket till innan jag läser ngt annat, men berätta du! :D