7 sep. 2016

En episkt, jinxad, swag textur.

Egentligen skulle rubriken ha varit "Bucketlist" men jag insåg efter en stunds funderande att jag är universums tråkigaste människa. Jag vill helt enkelt inte göra någonting. Eller, jag längtar inte efter något särskilt. Ibland vill jag shoppa eller åka utomlands eller hitta kantareller i skogen. Men ilen går över efter en ganska kort stund.

Egentligen vill jag inte skriva om det som står i rubriken heller, jag har bara reflekterat över hur många ord som används, för mig nya ord, som jag i vissa fall inte begriper mig på, helt enkelt. Men det blir lätt så för en urgammal tant-dinosaurie som sitter hemma och bittrar ner sig i det faktum att det inte ens går att knåpa ihop en bucketlist.

På tal om att vara tråkig och dinosaurieaktig så rensade jag garderoben igår kväll. Helt meningslöst. Jag kastade några trasiga strumpor men behöll alla urtvättade baströjor för att "dom kan vara bra att ha" och "jag tycker ju att det är så jävla kul att se ut som hämtad ur logg-avdelning på HM från 1998". Wow. Jag är så impad av mig själv.

Hejdå.

P.S Ibland vill jag göra jättemånga saker, men inte just idag. Idag är en tråkdag.

2 kommentarer:

Agneta sa...

Äh. Man måste få lov att vara tråkig ibland.

Maya - Hotell Tvärdraget sa...

Tror faktiskt tråkdagar är riktigt bra! Då blir man ännu gladare vid andra tillfälle :D
Kram Maya