19 sep. 2016

Ålderdom, magrutor och rådjursstek

Ja hej.
Jag känner mig gammal och trött. Egentligen borde jag träna nu men jag drar mig för det och sitter istället här och skriver ner mina superviktiga tankar.

Det här med ålderdom, det känns som att för varje morgon som jag får uppleva i denna magnifika värld av hat och förakt, så tar det längre och längre stund för ansiktshuden att liksom vakna till liv. Påsar och svarta partier tillsammans med vallgravar av rynkor, eller som i morse, då jag såg helt svullen ut i säkert 2 timmar. Det var allt. Min storhetstid, utseendemässigt, är förbi och vem fan bryr sig mer än jag? Det är knappt folk kommer ihåg mig i vilket fall som helst så det är bara jag själv som går omkring med mina urfåniga åldersnojestankar.

Men magrutor då? Nej det har jag inte. Ibland har jag tillstymmelse till det, som i vintras. Förstår inte alls vart dom tog vägen under det gångna halvåret, då jag faktiskt tränat väldigt mycket mer än innan. Jag är inte heller intresserad av magrutor utan nöjer mig gott och väl med magveck. Däremot såg jag en rubrik idag, på Aftonbladet, nu kan jag inte länka eftersom det var en plusartikel:

Vem fan går på det där? Allvarligt. Inte direkt så att den där rubriken kommer som en chockjävel, men snälla sluta med sånt där. Man måste fan träna stenhårt i 100 år för att få magrutor. Kanske inte 100 år, men ni fattar grejen.

Jag gjorde rådjursstek till middag idag. Det blev gratis, kan man säga. Steken har vi fått av grannen, alla (grönsaker i ugn) tillbehör som jag gjorde fanns hemma. Morötterna tog jag direkt från morotslandet och såsen blev ett jättekonstigt men jättegott hopkok av några slattar som fanns i kylen. Jag har skrivit upp receptet och till och med tagit en bild på maten, men ni får använda er fantasi till att skrapa ihop en imaginär vision för jag ids då rakt inte föra över något från mobilen till datorn.  
Sjukt gott! 

Det var väl ungefär allt det jag hade att säga er idag. Nu ska jag träna (tråkigt), sen ska jag duscha (tråkigt) och se idol (tråkigt).

Hejdå, från universums tråkigaste och äldsta människa.

1 kommentar:

FREEDOMtravel sa...

Om man kunde få sexpack på fyra veckor skulle ju alla ha det! ;) Det som låter för bra för att vara sant brukar ju vara det också.