5 feb. 2016

Om allt och inget

Från onsdag:
Igår kompletterade jag måndagens tandläkarbesök med ett besök hos tandhygienisten. Hon var nog ganska imponerad av min vackra mun. Inga hål, ingen begynnande tandlossning. En liten tandsten som hon pillade bort bara. På 17 år liksom. Snyggt jobbat av mig och mina tänder.


Jag råkade trycka bort det här inlägget i förrgår, fick väl något  annat viktigare för mig. Det var säkert något mer än mina tänder jag skulle skriva om men jag minns inte vad.

Såhär ser jag ut idag. Leendet är jättefalskt för jag är på extremt dåligt humör. Bara en sån där dag där det blir flera små grejer som från början är irritationsmoment men som sen bakas ihop till en jättebomb och så blir jag sur för flera timmar framöver.

ÅH HERREGUD SÅ SEGT FIREFOX FUNKAR JUST NU. JAG MÅSTE SLUTA INNAN JAG SLÅR SÖNDER NÅGOT.

Inga kommentarer: