20 nov. 2015

Konstiga saker

Fredagsfakta som jag känner att ni bara MÅSTE veta om mig:

1. När jag tar mig ett glas vatten fyller jag aldrig upp det helt och hållet. Det sista häller jag dessutom alltid ut i slasken, sen kan jag fylla på glaset igen om jag är mer törstig. Varför? Ingen aning. Kanske ticks.

2. Jag hatar när mina tånaglar känns för långa.

3. Jag skulle aldrig få för mig att låna någon annans rakhyvel. Jag tycker det är skitäckligt och inbillar mig att man kan få diverse sjukdomar. Min tandborste kan jag låna ut i nödfall.

4. Jag skriver mängder, och då menar jag MÄNGDER av to do-listor. Sen stryker jag eftersom eller för över ogjorda saker till en ny lista. När jag skriver handlingslistor skriver jag först på måfå, sen skriver jag om listan så att den är i den ordning varorna kommer i butiken. Det går sjukt snabbt att handla!

5. Jag har nog aldrig njutit av en kopp kaffe. Dricker det enbart av vana och för att det är sällskapligt. Dessutom är det ett ypperligt sätt att hålla kroppen i trim i och med att allt annat smakar skit tillsammans med kaffe eller just efteråt.

6. Jag kan ibland sitta och se tv, följa med vad som händer på skärmen med sedan inte ha en aning om vad som blivit sagt. Alla tror nog att jag ser på ett program men i själva verket är det ofta som mina tankar vandrar iväg på sina egna banor. Vi kan kalla det för att multitaska. Se tv men samtidigt lösa världsproblem i huvudet.

Så, nu kan ni sova gott i helgen. Förresten så stängde jag ner min Instagram igår och raderade en massa appar, ifall ni skulle sakna mig.

Inga kommentarer: