25 nov. 2015

Inlägget som uteblev

Igår, eller om det var i förrgår, skrev jag ett inlägg som tydligen aldrig publicerades. Tur, kan jag tycka idag.
Jag skrev nämligen om att vinden hade vänt nu, att det känns som att allt började gå bra och att till och med kylen mirakulöst börjat fungera igen!
Men, det fattar väl vem som helst att en trasig kyl är en trasig kyl, den fick helt enkelt bara ca 10 dagar extra i livet.
Jag både trodde och hoppades att Dan skämtade med mig igår kväll då han kläckte att kylen stod på 11 grader.
Där låg jag helt utslagen i soffan efter att ha bakat och dekorerat pepparkakor med tre små barn, och bara väntade på att han John Blund skulle komma till mig.
Näerå, det var bara att packa ur all jävla mat och bär ner skiten i källaren och i kylbag och lägga in isklampar i kylen. Dan verkade skitsur och jag försökte säga till honom att Gud i alla fall varit snäll och låtit kylen paja då det var 0-gradigt, då finns det ändå möjlighet att ställa ut maten.

Jag har blivit en känslig människoapa. En sån där som just nu bara vill grina när saker inte går min väg.
Jaja, som sagt så bakade jag peppisar med barnen igår. Degen gjorde jag i förrgår och den var god, det tyckte vi alla. Peppisarna smakade inte så hysteriskt mycket däremot. Jag fick slut på ljus sirap och använde mörk, men det lär väl knappast ha någon betydelse.
Receptet var konstigt, typ med vikt istället för mått, ex 5g bikarbonat? Jag har väl ingen jävla hushållsvåg, den har jag sålt. Jag tänkte att 5g var ett kryddmått men det var tydligen en hel tesked.
Kanske skulle ha ringt någon knarkare och frågat, knark säljs väl ofta i gram kan jag tro. Eller köper man en tesked kokain?

Jävla onsdag.

1 kommentar:

Ann-Sofie sa...

Du kunde ju ringt mig och frågat :-D
Inte för att jag knarkar då....
Men väger det mesta när jag bakar (bara för att när jag flyttade hit så fanns det inga deciliter mått..)

Om du ställer ut maten kommer inte djuren och äter det då?

Ha en en bra kväll!