4 nov. 2015

Horribla Halloween

Jag vet att dom flesta av mina läsare antingen är min vän på FB eller följer mig på Instagram, så ni vet redan hur vi firade Halloween.
Även ni som smyger omkring vet antagligen, eftersom jag har öppen profil överallt.
Varför har jag det, undrar väl både ni och jag?
Jag vet inte.
Men kanske för att jag ändå inte skulle skriva på Facebook om det var hemligt, eller lägga ut en bild på Instagram som av någon anledning var känslig. Jag brukar ringa en vän istället.
Nog om det.
Vi firade Hallo med regnbågsspagetti och igelkottskorv. Riktigt gott!

Och jag målade hela ansiktet. Riktigt het som clown måste jag säga! Även fast det kanske inte är så välmålat...men men.

Ungarna fick karameller och så gjorde Elin och Nellan en fin pumpa. Firandet avslutades med en kladdkaka med döskallemotiv.

Var det igår jag skrev om sovrumsmålningen? Ibland är det bra att vara spontan, andra gånger inte så bra.
Jag har nämligen hunnit ändra planen redan. Visst ska det målas, men inte den färg jag tänkt.
Först hade jag tänkt en oceanblåturkosaktig färg, bara för att jag tänkte att allt vi har där inne kommer matcha med det. Men alltså less...det tror jag att jag skulle bli snabbt.
Dan vill ha knallorange men det går inte tycker jag, eftersom vi har orangea lampor i fönstret. Han tyckte att vi skulle flytta ner dom i vardagsrummet men där har vi orangea gardiner. Kaka på kaka blir det, därför röstar jag ned det förslaget.

Den färgen jag nu har i huvudet är nog sjukt tråkig. Men jag tänker att i kombination med alla våra fina färgglada grejer kommer det bli toppen. Det blir varken vitt, svart eller beige, så då kan ni ju gissa er vidare genom färgkartan om ni har sjukt lite att göra.

Maskeringstejp är dock det enda som är inhandlat än så länge och vips så har jag hunnit fundera ut en annan färg lagom tills jag vaknar imorgon.

Det var det.  Nu ska jag smaska på chiligrytan som fått puttra på spisen mer än halva arbetsdagen. Chili på helgskinka, får jag kalla det chili då? Ja, det får jag.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Snygg målning!

Visst är det kul att klura på väggfärg! (Säger jag som har nästan genomgående vitt...)

Ann-Sofie sa...

Sminkningen är ju kanoners.
Tråkig färg kan vara den bästa :)
Eftersom du lagar så får du kalla det vad du vill tycker jag.
Ha en bra kväll!

Susanne sa...

Jag är sååå rädd för clowner.