8 nov. 2015

För det är söndag

Ibland känner jag att jag skulle behöva en helg efter helgen.
Barnen har varit rastlösa, precis som jag. Trots att det varit både kompisar, utelek, innelek och annat.

Dan livar upp barnen, jag vill åka på en sista-minuten. Till ett varmt ställe. Eller kallt, med ett varmt täcke.
Det är alltid väldigt hög volym här. På allt från individer till datorer, filmer och annat. Mina öron är hög-sensitiva och vill ha tystnad.

Jag gjorde två kladdkakor igår, kladdkakans dag till ära. En citronkladdkaka som vart superrinnig och sur. Men ändå god. Jag tog bara halva mängden citron mot vad det stod i receptet. Med tanke på surheten (kakans, inte min) undrar jag hur det hade smakat om jag haft i två?

Hemmagjord pizza igår, jag smakade inte.
Köttsoppa från svärmor till lunch idag. Jag har inte ätit från det.
Fiskgratäng och potatismos till middag idag. Jag har ätit en halv portion, Fabbes rester, stående i köket medan jag samtidigt försökte skala jordnötter?!
Jag kanske håller på att dö av svält. Eller nä det är nog inte möjligt för jag tar mig en godis när jag känner att döden är nära. Då lever jag ett tag till.
Och jag åt faktiskt två limpmackor till frukost.

Tränat har jag inte gjort på säkert tre veckor. Typiskt när jag kommit i en bra sån där kul-att-träna-period. Den kommer tillbaka. Lusten.
Jag har en obehandlad urinvägsinfektion, igen, som ligger och pyr till en sprakande eld i min kropp.
Jag har fått medicin, men inte hämtat ut den. Än.
Snart.

Sist men inte minst, jag har fyra snusar kvar i min snusdosa. Ids inte köpa mer. Ids inte vara beroende. Men sista två gångerna när jag "slutat" så har det blivit något jävla skit med livet, vad kan jag inte komma ihåg, men typ en oväntad räkning på 2 miljarder eller bara helt allmänt något eländes elände, så vi får väl se hur det går.

Nåja, nu ska jag göra någon skojig kvällsmat till småttingarna, sen ska jag krypa ner framför min darling Dan och sova medan han ser Nascar.

2 kommentarer:

Catarina sa...

Det kanske blir tredje gången gillt?
Du kanske vinner på triss eller något istället. Motsatsen till en stor räkning. :)
(Eller så händer inget men alla snus-pengarna blir kvar i plånboken.)
Lycka till hur som helst.

Nina sa...

Lägg av med godiset och ät riktig mat, tillsammans med de andra vid bordet, sockret triggar ju bara urinvägsinfektionen ännu mer! Och ja, tredje gången gilt, sluta snusa! Det kommer gå bra! :)