2 nov. 2015

En Stockholmsresa och fula tapeter

Oj så dagarna rusar iväg!
Vi har byggt en vägg, sålt en massa grejer, varit lite sjuka, hälsat på vänner och så har jag hunnit med en Stockholmsresa sedan sist.
Det var faktiskt jag och Fabbelabbe lingonknabbe som tog oss iväg, eller jag är ofta dit för att jobba men den här gången fick han följa med mig.

Det var riktigt roligt måste jag säga. Han må vara tonårig som tonåringar mest är men eftersom han skrattar samtidigt som han tycker att jag är dödligt pinsam, då anser jag att det inte kan vara så farligt eftersom han fnissar i samma veva. Vi strosade lite och tog sedan med oss McDonaldsmat upp på rummet.

Jag brukar alltid passa på att shoppa lite under mina huvudstadsbesök, mest till mig själv, ett plagg här och ett plagg där för att ändå försöka hänga med i det som anses vara trendigt för stunden. Men jag misslyckas alltid. Jag tycker sällan om rådande trender så jag kör på mina basic as-tråkiga kläder. Den här gången shoppade jag dock inte alls, jag höll i en grej som jag skulle köpa men jag snålade ur och bad sonen smuggla undan grejen på fel ställe i butiken.
Sånt avskyr säkert butikspersonalen, så förlåt mig då.

Det där med fula tapeter...alltså vi tapetserade om i vårt sovrum för kanske ett halvår sedan. Eller efter jul, jag minns inte. Jag vet inte hur vi tänkte för tapeterna vi tog matchar inte med något, alls. Inte med sängen, inte med sängborden, inte med sänglampan eller något annat där inne. Därför har vi bestämt oss för att måla om där inne. Jag har en väldigt bra vision om hur det kommer att bli.
Men klantigt ändå att spendera både massor med timmar och så pengar på det för att sedan vara missnöjd.

Idag fick jag ett roligt erbjudande som jag ska tacka ja till, eller det blir nog en julklapp till en kär vän. Ni får veta mer om några veckor.

1 kommentar:

Susanne sa...

Tänk va tokigt det kan bli med tapeter, det kan bli sååå himla fel eller alldeles helrätt (som ingen annan i familjen fattade ;))