19 okt. 2015

Måndagsmässande

Hej.
Jag känner mig matt och avtrubbad.
Igår vaknade jag upp och hade jäkligt ont i ryggen, på ena sidan. Det var som att det låste sig varje gång jag rörde mig.
Jag skyller på att jag sprang i lördags, och kanske svajade för mycket med vänsterarmen, fram och tillbaka.
Dan tror att det är för att jag bar ner en sänggavel. Den var inte tung. Kanske är det springandet, sänggaveln eller som dottern sa när jag lyfte ut en resårmadrass "men mamma, bär du en säng alldeles själv?!".
Vi behöver inte utreda det så hårt. Jag ska mest bara klaga hela det här inlägget.

Min bil har varit mer eller mindre paj i säkert två månader. Tidigt i morse lämnade vi den hos en verkstad eftersom vår private mekaniker gav upp med bileländet. Det gör inget om det kostar 1000-lappar, huvudsaken att bilen blir lagad så att jag kan ta mig härifrån. Skjutsa och hämta barn, handla. Och sånt.

Sen i lördags var jag med om en grej som gjorde mig så ofantligt ledsen. Jag vill inte gå in på detaljer för då kommer jag att sänka mig till en nivå som jag inte hör hemma på.
Men tänk om folk kunde se vad jag faktiskt gör, istället för att söka fel som inte finns?
Tänk om ordet "förlåt" skulle vara mer använt?
Jag tycker att jag har fått ta emot nog mycket skit senaste åren och borde ha sonat för eventuella brott för längesen.

För övrigt har jag inte så mycket att klaga på. Gulle-Nellie har varit med oss i helgen. Förutom middag hos svärmor på lördag, där vi både lockade hår och målade naglar innan avfärd, har vi sytt nallar av gamla strumpor och gosat ner oss i soffan tillsammans.
Helgen avslutades med soff-somning till motorsport och kaffet fick jag serverat i sängen i morse!

Nu ska jag tagga upp inför veckans motgångar. Styrka på burk, finns det?

2 kommentarer:

Jessica sa...

Ibland är det skit, ibland är det roligt. Jag har ryggskott och tycker att det är skit, men så läser jag bloggar - å det är ju roligt.

Nica sa...

OMG, hittar du såna burkar - hör av dig! Livet är bajs... ibland. Men att gulla med barn är gött. (nu är mina 18 å 22. Men man får tvinga dom.. :)