5 okt. 2015

Den kringelkrokiga vägen till framgång och rikedom

Framgång och rikedom är egentligen inte sådär överdrivet intressant, istället kunde inlägget ha fått namnet "den kringelkrokiga vägen fram genom livet".

Det är faktiskt väldigt sällan som saker går smidigt för mig och Dan. Det är ständigt något eller någon som strular till det för oss.
Och det är här alla carpe-diem-människor ba´"ja, men allt det där gör att ni blir starka tillsammans blaha blaha carpe diem lev i nuet hejdå".

Ja, så kanske det är.
Men det känns snarare som att inget förvånar längre. Vi får liksom alltid stå redo och vara förberedda på att det går åt helvete.
Egentligen passar det nog oss ganska bra, för vi skulle nog lätt bli uttråkade om allt gick som smort. Fast ärligt talat, ibland längtar jag efter lite...flow. Att slipa kavla upp ärmarna och förbereda mig för strid. Men men, den dagen kommer också.

Igår fick vi i alla fall träffa nästan hela min släkt, det var trevligt. Synd bara att mamma hade bakat äppelpaj och mormor äppelkaka (eller om det var tvärtom). Alla vet att jag inte kan äta äpplen och det tar jag som att dom tycker att jag har fläskat på mig. Dessutom sa D till mig idag att "nu är det helvetes länge sedan du tränade". Själv tränade han väl sist nångång under stenåldern.
Men nej, ta mig inte så allvarligt, jag svamlar mest bara.

Jag önskar att jag vore en neandertalare.

1 kommentar:

I will not keep calm and you can fuck off sa...

Men eller hur! Tänk att få lite flow. Undrar hur det känns? Det enda som händer när det är lite lugnt hos oss är att allt kommer ikapp mig och kroppen säger ifrån, när den har lämnat stridsberedskapen för en stund är den liksom redo att ta emot annat skit.