10 aug. 2015

Vi ska bara....

Vi håller på att flytta grillplatsen på gården, det kommer bli supernice och ni kan få se det då det är klart.
När jag tänker efter har vi skapat rätt så mycket i sommar, men precis som alla andra gånger så är det inte så roligt att berätta om när jag inte har några bilder. Jag HAR bilder men jag orkar inte föra över från mobilen så jag får berätta om det (också) en annan gång.

I alla fall ville jag bara berätta att det är så vansinnigt jävla roligt att göra såna här saker tillsammans. Med honom.
Vi gör många roliga saker tillsammans (ja, förutom då dom traditionella dejtingaktiviteterna som att gå på bio, äta ute och gå på rave-party), här har vi tillsammans delat på ett ägg:

Om vi köper mat någonstans så brukar jag alltid ta något som jag vet att jag inte orkar äta upp, bara för att jag vet att han inte blir mätt på sitt och då kan han äta upp mina rester. Och han lämnar alltid det godaste i kylen, sånt han vet att jag tycker om, och istället värmer han några skivor falukorv i mikron.
Så fantastiskt pluttinuttigt!!

2 kommentarer:

Ann-Sofie sa...

Men då vad gulliga ni är :D!

B i t t e sa...

Hahaha, härligt när man kan dela på allt på det viset :-)