25 maj 2015

När duktigheten inte har några gränser

Är helgerna till för tid att vila upp sig? I så fall har vi misslyckats kopiöst mycket.
Nej allvarligt, jag har inte gjort så himla mycket alls men det blir faktiskt inte supermycket lugn och ro på helgerna då vi har barnen. Men vi ska nog inte klaga på att vi inte får röra oss i alla fall.
I lördags fick jag ett konstigt infall och möblerade i hallen. Än vet jag inte om jag nöjd eller om jag borde flytta tillbaka allt, det får visa sig om ett tag.

Och igår tog jag tag i gäststugan, för där var det nämligen en katastrof. Även vedboa och garaget är katastrofalt men någonstans måste vi börja och då föll lotten på gäststugan.
Såhär såg det ut före:

Jamen ni ser ju, möbler som inte används blandat med solstolar, tavlor, en cykel, badleksaker och massor av överfyllda kartonger. Några dörrar, lite plank, en hög med isolering.
Sådär kan vi inte ha det så efter några timmar såg det ut på följande sätt istället:

Nej just det.
Jag gjorde faktiskt ingenting där i helgen. Tiden räckte inte till det. Men jag har förberett för det. Två stadiga lagerhyllor har vi investerat i och byggt ihop + att syster K fixade mig en klädställning.
Där inne kommer bli så mycket bättre. Jag tänker alla vinterskor, pjäxor, skridskor och hjälmar på hyllorna och så vinterjackor på klädställningen.
Det blir fina fisken.
Just nu står dock lagerhyllorna monterade och klara inne i den nymöblerade hallen. Risken finns att dom kommer bli perfekta "jag lägger den här grejen här bara just" och så är strax hyllorna överbelamrade med prylar. men jag tror inte det.
Ni kanske får se då det är klart.
Hej hå!

Inga kommentarer: