5 maj 2015

För att det är synd om mig nu

Jag sitter hemmavid och jobbar en sån här dag. Så även igår.
Det är grönsnorigt i min näsa. Det gör ont i min hals och i mitt huvud. Och till råga på allt så verkar det som om urinvägsinfektionen gjort ett spontanbesök i min vagina. Igen. Jag har säkert haft det 20 ggr i mitt vuxna liv. Extremt irriterande, men jag försöker mig på hemmakurer som att dricka en massa citronvatten. Tyvärr så har vi ingen citron och vatten ids jag inte gå och hämta.

Imorgon ska jag flyga. Jag undrar om inte hela mitt huvud kommer att explodera, det kommer att bli en märklig syn.
Jag känner mig lite lätt gråtmild, som om det är lite synd om mig för stunden. Det är det såklart inte, en vanlig förkylning med lite extra svid, det är sånt som man helt enkelt får arbeta sig igenom.

Jag borde dricka lite te men vi har varken mjölk eller vattenkokare. Det tar för länge att värma vatten på spisen och pip-kopparna blixtrar så i micron. Ni hör hur eländigt saker och ting ter sig.
Jag borde äta men är inte sugen på något.
Framförallt så borde jag jobba nu. Hejdå.

4 kommentarer:

Drottning M sa...

men nä, vilken skit-dag!! hoppas du blir bra snart men innan dess skall du tycka synd om dig själv så mycket det bara går - en dag utan gnäll är en förlorad dag.

*kramar om*

Catarina sa...

Krya på dig.
Och be Dan fixa hem det du saknar. :)

Etta sa...

Bläk! Krya på dej!

esterii sa...

Urinvägsinfektion..blää, ibland klarar man dricka bort ibland inte.. För mycket samlag brukar gamlingarna säga ökar katarren :) :)