27 maj 2015

Allt är skit

Och det är vädrets fel. Nu är vi inne på det här nedrans väderpratet igen men alltså jag blir tok-deppig när det bara regnar eller blåser storm.
Ska vi liksom behöva passa på att vara ute då det är uppehåll men ändå mulet, bara för att det inte regnar?
Jag vill lägga mig i soffan med en stor, tjock filt och en stor, spännande bok som aldrig tar slut. Läsa lite, sova lite och bli serverad mat när jag är hungrig och bara ligga där och bli tjock.

Jag har råkat köpa mig 3 nya bikinis men som det ser ut nu så får jag nog vaddera dessa med lite ylle om dom ska gå att använda. Egentligen så är alltså inte allt skit, bara vädret.

Ont i skallen har jag också. Och halsen. Och massor med grönt snor i näsan. Jag har aldrig förr sett maken till en sån grönsnorsproduktion förr faktiskt.

Jag skulle vilja sätta ut alla plantor jag har. Igår upptäckte jag att vi fått skörd. Två ynkliga små ärtskidor. Dom hade säkert varit större och smarrigare om dom fått stå ute i solen, men solen den verkar vara i någon annan del av världen. Och det är INTE mitt fel, bara för att jag råkade sätta frön lite för tidigt.
Jaja, jag har satt nya där ute nu också men jag gissar att dom stackarna kommer att drunkna i och med detta ofantliga regnande.

Igår skulle D grilla fläskfilén som fått ligga i marinad ungefär 1 dag för länge. Lagom tills det var klart började "Våra pinsamma kroppar - penisspecial". Jag sa åt alla som satt vid bordet att jag SKA se det, ingen får byta kanal. Kroppsåkommor är sjukt spännande tycker jag. 13-åringen tyckte nog att det var dödligt pinsamt, 19-åringen verkade inte alls underhållas av programmet och då dom började skära bort förhud och såna grejer som faktiskt såg ut som fläskfilén som vi just åt...ja, då bytte jag inte kanal utan slutade istället att äta. Haha.

För tredje dagen i rad har jag sån sjuk träningsvärk i benen att jag knappt kan gå. Trappor är ett rent helvete. Självförvållat säger dom som vet.
Jag borde handla idag. Igen. Skulle handla korv igår och det gjorde jag också, men kom även ut med två knippen sparris som jag glömde grilla, två tomataskar som nästan är slut och en påse ostbågar som min hand fastnade i senare på kvällen.

Oj, allt jag skriver blir så rörigt och handlar om allt och ingenting. Det är rörigt i mitt huvud, det är därför. Alltför mycket som ska göras.

Och den ständiga kvällen-innan-barnen-åker-ångesten slår alltid till på onsdagar. Har jag "hunnit" umgås med dom nog mycket? Har jag varit arg och sur? Har dom haft roligt hos oss? Har jag gnällt för mycket?
Jag kan knappast vara ensam om dessa tankar.

Men i det stora hela så är det vädret som alltid förstör allt. Ge mig sol. Eller i alla fall uppehåll. Snart syns jag inte på grund av min blekhet.

2 kommentarer:

Knasterfaster sa...

Solen är i Inden. Där är det 50 grader varmt. Här lyser den också och det är skönt om det är i lä för blåsten. Jag förstod först inte att det var ett tv-program du syftade på med penisspecial - jag trodde det var något ni ägnade er åt hos dig - haha.

Anonym sa...

Kom till storstan en sväng. Här har vi sol!

Hm, tänkte grilla fläskfilé till helgen - får se hur det blir med det nu...