3 apr. 2015

Till alla som vill köpa ett inlägg

Kära marketing-, seo- och outreacharbetare som jobbar med någon form av kontakt med bloggare. Låt mig lära er ett par saker.

1. Ta en ordentlig titt på varje blogg, innan ni tar kontakt. Ni kan missa viktig information, exempelvis följande: "Jag är inte heller intresserad av att skriva inlägg om att spela på nätet, i så fall vill jag ha åtminstone 75.000 per inlägg, då kan vi liksom diskutera det."

2. Tro inte som att du har intressanta färdigskrivna inlägg som skulle passa riktigt bra på min blogg. HUR kan ett inlägg om Lotto passa bra här? Det finns bara en sorts inlägg som passar på min blogg och det är mina egna.

3. Om jag nu skriver så här:
Spela på nätet
Online casino
Lotto på nätet
Spela online
Bloggare som gör vad som helst för pengar

Då kanske ni kommer att hitta mig när ni söker efter en bloggare som vid något tillfälle skrivit om att spela på nätet. Jag är absolut inte intresserad av att skriva inlägg som handlar om sånt. Ni kan genast stryka mig från era listor.

Ni har ju uppenbarligen varit in på sidan som heter "kontakt" där min email står med stora bokstäver. Men ta er tid att läsa!
Vissa av er har faktiskt läst och tagit till sig, men chansar och skriver ändå för att erbjuda 800 kr för ett inlägg "som du givetvis får göra justeringar i så att det passar din blogg" <--- well thanks! När jag då svarat och sagt att ok, jag kan tänka mig att gå ner från 75.000 till 2000 kronor så får jag ändå ett nej, för budgeten ligger på max 1000 kr per bloggare.
Då säger jag nej.
Jag har tackat nej till jättemånga tusenlappar senaste månaderna. Kom med något intressant så kan jag ställa upp.
Just nu är jag tillexempel sjukt intresserad av nya trosor för alla mina har fula resårtrådar som sticker fram och det är verkligen jättefult.

3 kommentarer:

Hovdamen sa...

Så sant!! Det måste vara den frågan man får flest gånger, om man vill blogga om nätspelande. Helt sjukT Tror de att man är desperat eller?

Susanne sa...

Hahaha, hoppas att du får ett erbjudande från något trosföretag ;)

Hanna sa...

Jag har tre nya bubblare; sexleksaker, e-cigarett samt dejtingsajter. Tre ämnen som tydligen skulle passa utmärkt på min blogg..Eller njaaaah ;)