20 mars 2015

Solförmörkelse och löptur

Aloha!
Det är väl knappast någon som har missat att det varit solförmörkelse? Riktigt fränt faktiskt. Min kära sambo levererade svetsglas runt hela staden och jag i min tur har lånat ut till alla förbipasserande, det är ju ändå många år till nästa gång.
Det blev rysligt kallt då solen försvann och ljuset vart väldigt konstigt. Jag tänkte bara i fall ni missade det.
Här står vi utanför jobbet, vi ser ut som ett gäng superhjältar:

Nog om det.

För det här är mycket coolare: jag sprang igår! Utomhus. Jag är sjukt nöjd och sjukt stolt över mig själv. Jag har nämligen tänkt några gånger att jag ska fara ut på en tur, men soffan har av någon underlig anledning lockat lite mer. Ursäkter, ursäkter.
Men igår for jag. Det blev hela 5,66 km men då fick jag gå några korta bitar på grund av följande:

Rediga isbanor. Det hade gått bättre med skridskor där.

Nu är det snart helg, jag var rekordtidigt på jobbet och tänker därför avvika i god tid för att hinna ta mig en eftermiddgstupplur och sen ska jag dricka vin! Kanske tvätta lite kläder, se på hockey och chilla.
Resten av helgen får vi se vad som händer, jag kanske jobbar, planterar om blommor, springer en runda till eller hänger upp gardiner i sovrummet. Men mest av allt ska jag nog inte planera något alls, jag kan behöva en helg utan något som helst måste.

Hejrå!

5 kommentarer:

Shamrock sa...

Älskar att springa i snö (då funkar fötterna). Nu är snön borta här i södern och löpningen får anstå till nästa vinter

Nica sa...

Grymt! Spring på - jag ska så småningom lunka, lufsa, linka fram. Och här i Stockholm gick det utmärkt att titta upp i molntäcket och se "nymånen". Jädrans gråväder :)

Susanne sa...

Hemma på min gata i stan så var det tvärmulet, så vi såg inte så mycket av solförmörkelsen.

esterii sa...

Vad har du för skor? Jag halkar omkring..

Gemsofmylife sa...

Här i stockholm var det GRÅTT ..tyckte mig se solförmörkelsen haha men när jag tog kortet blev det bara en stor GRÅ sol ..