9 mars 2015

När man är oinspirerad.

Igår låg jag i soffan ca 90% av dagen. Jag låg där, gick på toa, satte mig och frustade över min virusdrabbade dator, gick tillbaka till soffan, åt litegrann, satte mig på altanen och solade i 5,5 minuter innan jag blev less och gick tillbaka till soffan.
Jag hade verkligen inte lust att göra nåt.
Dan bara arbetade och arbetade där nere i källaren, visserligen var jag nere och hjälpte honom att sortera skruv i säkert 15 minuter innan bröstvårtorna sprängdes av köld. Och så tillbaka till soffan.

Idag ligger samma känsla kvar och pyr litegrann, känner jag. Jag vill ligga hemma i sängen och sova. Det skulle vara skönt.
Jag har ont bakom öronen, hur kan man ens ha det? Öm längs hela skinnet ner till halsen och käkarna smärtar. Det kanske är ett tecken på att jag är....sjuk.

En annan grej som vi kan prata om är ostbågar eller ostkrokar eller vad ni nu vill kalla det. Det är ju inte gott, eller hur? Det är dessutom extremt farligt. Och onyttigt. Jag skulle ALDRIG komma på idén att köpa mig en påse ostbågar.
Vet ni varför? Jo, för det GÅR inte att ta EN. Sist när D skulle äta såna så tog jag en, och en till, och en till och till sist så slutade nog det hela med att han fick 4 st medan jag åt 4000.

Igår tog han fram en stor ostbågspåse igen. Jag sa att jag inte vill ha. Sen tog jag en. Och en till. Sen sprang jag till toaletten och borstade tänderna för att jag skulle kunna slita mig. Livsfarlig grej det där.

Nu ska jag dra mig till gymmet snart. Jag har varit duktig senaste veckorna.

Inga kommentarer: