23 mars 2015

Helgen, mat och träning.

Hej folket.
Tänk att helgerna går så nedrans snabbt.
Vi har bytt soffben/fötter, målat källartak och hängt upp gardiner.
I lördags åt vi plankstek. Det blev bra, trots att spritsen gick sönder och att oxfilén var lika tjock som min överarm och därmed en utmaning att steka till perfektion. Men gott var det.
Och så har vi sett "nyckeln till frihet". Det är en av världens bästa filmer, tycker jag.
Hockey har vi såklart sett också, jag tror att Luleå kommer att förlora på tisdag. Skidskytte och slalom hann vi också med, att se alltså.

Igår kväll gjorde jag mat för att ha med matlådor på jobbet. Det blev någon slags korv stroganoff på det som fanns hemma. Ingen direkt smakupplevelse. Och så gjorde jag en tonfiskröra på B-tonfisk. Ingen riktigt smakupplevelse det heller och jag tänker bara på alla nedmalda delar som ögon och fjäll och fenor. Urk. Men men, mätt ska jag väl bli ändå tänker jag.
Det är konstigt det där med mat, jag älskar verkligen att stå i köket, att laga nya rätter och att skoja till vardagsmaten och göra den riktigt variationsrik. Men att sen äta den, det är inte lika intressant.

Jag hörde på nyhetsmorgon att det råder träningshysteri, men det har det väl ändå varit i flera år nu? Jag har varit träningshysterisk, det kan jag medge. Jag kanske fortfarande är det, inombords. Men just nu tränar jag bara för att det är viktigt att andra människor tycker att jag är snygg, smal och vältränad. Nej, det gör jag inte såklart, jag skojar bara.
Jag tränar för att hålla mig hyfsat stark och för att det är skönt efteråt. Dagen efter är det inte alltid lika skönt.
I fredags blev det ett konstigt pass, jag kände nog att jag egentligen inte behövde träna men jag gick till gymmet ändå. Jag attackhoppade upp och gjorde pull-ups.

Ser väl stabilt ut?
Nä, nu måste jag ta och reda ut lite vilsna tankar i mitt huvud och sortera dom på plats.
Hejs!

3 kommentarer:

Gemsofmylife sa...

Konstigt det där med att det är kul att laga men inte lika kul att sen att äta.. tycker det är roligare att äta hos andra .. testa på deras maträtter ;)
Tycker det såg VÄLDIGT stabilt ut … du hängde ju kvar.. på kortet :)
ta hand om dig och hoppas du haft en bra start på veckan
Kram Sanna

Shamrock sa...

Vad duktig du är, själv har jag haft en träningssvacka

esterii sa...

jag har halv träningshysteri över att börja träna mer.. Men det gäller att se upp, fort går det överstyr? Kan de göra det på en böna på 45? kanske..