6 mars 2015

Det kanske är något fel på mig.

Igår var jag ledig. Egentligen skulle jag ha åkt till Stockholm men det var en strejk som satte stopp för dom planerna. Istället tog jag mig en promenad i det härliga vädret, till grannbyns icabutik.
Det är skönt att promenera men jag får så mycket tankar i huvudet att jag mitt i allt är jättearg och har hunnit spela upp olika scenarion i mitt huvud. Andra gånger kanske jag tänker på något sorgligt och går och halvgrinar för mig själv. Sådär är det varje gång jag promenerar utan sällskap.

En annan grej, som jag tänkte på igår, det var att ifall jag ställer mig och svingar min kettlebell i vardagsrummet, framför tv:n men riktad mot väggen och så plötsligt kanske jag tappar kettlebellen så att den åker med full fart in i väggen, så pass hårt att det lossnar en kakelplatta i badrummet, då måste jag skynda mig att ställa upp träningsredskapet där den ska stå och sen spela helt oförstående då Dan kommer hem och ba´"men shit, vad har hänt här? Det måste ju vara en humongous vattenskada där bakom!!".

Jag skulle givetvis aldrig göra på det sättet, men jag erkänner att tanken hann fara genom huvudet på mig.

För övrigt så har jag för andra gången inom några veckor fått den där frågan om bloggande, av en person som kanske, eventuellt, maybe, skulle vilja jobba med mig i framtiden, om det skulle dyka upp ett sånt tillfälle vill säga. Jag undrar vad frågorna egentligen grundar sig på?

Kan det vara något av följande:
1. Du skriver så bra. Din blogg vore toppen att kunna involvera i vårt arbete.
2. Du är 35 år och skriver könsord och bajskorv. Lägg ner.

Jag hoppas givetvis att 1:an är det alternativ som gäller.

4 kommentarer:

Catarina sa...

Jag tror definitivt att det är alternativ ett.

Susanne sa...

Jag hoppas oxå på alternativ 1, för det vore skoj tycker jag.

Shamrock sa...

haha kettlebellstvångstankar brukar jag oxå få och jag tror garanterat på alt 1

I will not keep calm and you can fuck off sa...

Jag tror på 1 och 2 minus orden Lägg ner. Det är befriande att skriva bajskorv ibland.

BAJSKORV!