19 feb. 2015

Förhandlingsdagen.

Idag blir det till att tjuvglutta på skidåkningen, eller jag får lov att multitaska litegrann och jobba under tiden.
Och så har jag tagit på mig färdig gymutstyrsel förutom träningsbrallor och skor, för att jag ska ha en ursäkt mindre till att inte besöka gymmet. Vi får se om jag lyckas. Jag vill verkligen träna men det största problemet ligger nog i att jag glömt bort hur man egentligen gör. Jobbigt.

Dagen bjuder också på förhandlingar. Det ska bli spännande. Faktiskt så är det inte löneförhandlingar det handlar om denna gång, det brukar vara den enda förhandlingen jag har en gång per år. Den här gången handlar det om något helt annat. Ni kommer att få veta det så småningom, tror jag.

Blä.

1 kommentar:

Mallan sa...

Du som var så himla redig med att träna innan! Läs dina gamla blogginlägg och få lite inspiration? :-)