20 feb. 2015

Det stora avslöjandet.

Jag skrev för ett par inlägg sedan att det var en massa förändringar som skett/kommer att ske det här året.
Efternamnet är klart, förutom ändring på körkort och pass då, det lär väl dröja tills jag stöter på problem innan jag fixar det. Och så ny bil och säkert annat, men nu kan jag glädja er med en annan förändring, för jag förstår att det är fan inte kul när någon talar i gåtor hela tiden.

Jag ska byta jobb. Vi skulle kunna tala länge och ingående om varför och vad mitt nästa jobb blir men jag tycker det är dumt att avslöja för mycket om sånt så därför stannar vi vid det, just nu. Två månader till kommer jag att vara kvar på min nuvarande anställning, sedan är det dags att ta tag i nya utmaningar.

Nu ska jag skicka ett brev till mormor, hejdå.

4 kommentarer:

sa...

grattis Malla, låter härligt
och utmanande!

Shamrock sa...

Vad spännande med nytt jobb

esterii sa...

Omväxling berikar..

Susanne sa...

Grattis till det nya arbetet.