21 feb. 2015

Den bara går den där tiden.

Hur fan kan det vara nästan lördagkväll redan? Jag har "slösat" bort hela dagen framför spisen. På riktigt. I sammanlagt 6,5 minuter har jag varit ute i det vackra vädret, egentligen bara för att hjälpa Dan med en grej. Resten av tiden har jag stått och gjort thaiinspirerad mat. Men gott blev det. I och för sig så har jag sprungit fram och tillbaka mellan spisen och tv:n för att inte missa skidåkningen.
Ena gången satte jag på en platta för att koka upp vatten, sprang till tv:n och när jag kom tillbaka så insåg jag att jag satt på fel platta. Just på den felaktiga plattan låg microlocket. Men det hände inget allvarligt, det luktade lite konstigt men locket behöll i alla fall nästan samma form. Haha.

Snart är det dags för mello, delfinal 3. Jag vet bara att det är två st Andreas som är med och att jag med stor sannolikhet kommer att somna i soffan. Det är hockey också, så jag kan inte riktigt bestämma mig för vad vi ska se. För det bestämmer jag en dag som denna.

Nä, tror jag måste ringa syrran nu, hon ska få rita upp en tribal med namnet "Dan" så att jag kan tatuera in det i svanken. Det vore en helt sjukt häftig och modern kärleksförklaring.

1 kommentar:

esterii sa...

Fortätter du, eller gör du det så att säga när du vill=