18 feb. 2015

Bildlösa inlägg.

Det är rätt så trist när jag inte lägger in några bilder, eller hur? Jag fotar så väldigt lite. Jag borde ha tagit kort på den finfina blomman som jag fick av min sambo igår. Vi firade nämligen. Vad vi firade kan jag berätta om en annan dag, kanske imorgon eller nästa vecka, vi får se.

Det blev för övrigt inte så mycket till firande, istället var vi ledsna för vi fick "fel" svar på en grej vilket gjorde ett av barnen så himla ledset. Det går inte att fjanta omkring och fira när ens barn är tokledsen, jag blir ledsen i hela min själ när någon av dom av någon anledning är olycklig.

Veckans tredje inlägg det här, undrar just hur jag ska få ihop till 10?

2 kommentarer:

Catarina sa...

Nej, det går ju dåligt att vara glad när någon annan är jätteledsen.
Hoppas att det är bättre idag.

esterii sa...

Lucka till;) Kram