8 jan. 2015

Ybersynkade eller kommunikationsproblem?

För ett par dagar sedan gick jag och Fabbe med varsitt litet barn på varsin bob, till en icabutik ett par kilometer bort. Där handlade vi bland annat passionsfrukt, festis och snus till Dan. Snus till mig köpte vi på macken på vägen hem, för min sort var slut på Ica.
Under tiden var Dan och ett annat litet barn på andra uppdrag men hem kom vi nästan samtidigt. Dan hade också varit på ica, där han bland annat handlat passionsfrukt, festis och snus till sig själv. Snus till mig stannade han och köpte på macken, för det var slut på Ica.
Haha.

I måndags hände det sig att bakrutan till passaten som jag kör gav vika och helt enkelt trillade av. Ena halvan in i bilen, andra halvan på gården. Det var ca 20 minuter innan den skulle besiktas. Ingen av oss sörjde särskilt mycket över det och den gick mot alla odds igenom besiktningen ändå. Het otroligt måste jag medge.
Hur som helst, igår skyndade jag mig och ringde till en av stadens glasmästare för att beställa ruta och tid för byte. Som tur var så beställde jag ingen tid för jag lovade att kolla upp rutans färg först och när Dan kom hem så sa han att han ringt till en annan av stans glasmästare och beställt ruta.

Idag har jag ringt till ett annat ställe för att dubbelchecka lite information och jag törs nästan lova att en viss annan människa har gjort detsamma.
Nu tänker ni kanske att vi inte pratar med varandra? Ni kan få fortsätta tro det men faktiskt så ligger nog sanningen i att vi faktiskt försöker hjälpa och underlätta för varandra så mycket som det bara går. Överraska liksom "nu har jag gjort det där".
Man kanske kan tro att vi försöker bräcka varandra hela tiden och det är visserligen sant. Det blir lätt så när 2 världsmästare, alla kategorier, slår samman sina liv.

Och snart är min klädkammare klar! Den är alldeles orange och superfin!

5 kommentarer:

Ann-Sofie sa...

Men gulligt ju :)

Ha en bra kväll!

Catarina sa...

Våran klädkammare är också orange.
Men inte alls superfin. :)

Fru Venus sa...

Teamwork de luxe kallas det :-)

Hellen H sa...

Härligt +

Mina dagar sa...

Kääääärlek ju´!

Heeeej på dig,det var inte i går eller förrgår men nu är jag liksom inne här i blogglandia o stillar min nyfikenhet.

Verkar som att det inte går någon nöd på dig och det GLÄDJER mig!!!!!!!

Jag har inte bloggat på,ja jag vet inte när ren slöhet känner jag;-) men på Insta håller jag till iaf.

Sköt om dig!
Kramar
Eva