30 jan. 2015

När jag åker till Stockholm.

Hej hopp leversnopp.
Jag var till Stockholm igår. Taxi till Luleå, flyg till Sthlm, tåg till centralen. Sen en promenad till ett möte som jag hade. Jag anlände kring 9.00 och mötet varade ca 1½ timma. Sen hade jag flera timmar på mig längs Stockholmens shoppingdistrikt.
Jag passerade ett Stadium och gick in. Gick ut genom en annan entre och villade bort mig underground. Tog mig upp och fick gå runt hela jävla kvarteret för att komma rätt. Sen gick jag, inte helt oväntat, in på ett HM. Och ett till HM och ett till HM. Kom bara på en massa grejer som jag kan passa på att köpa till andra "ja just det, Kerstin behövde gardiner från Indiska" och så gick jag på indiska.
När klockan var 12.30 så gav jag upp, jag handlade i och för sig en tröja med kaktusar på åt mig själv. Sara säger att den ser grotesk ut men då passar den mig väldigt bra.
Klockan 13.00 var jag tillbaka på Arlanda, köpte mig ett mål på McD och sedan en korsordstidning och fördrev 3 timmar på det innan planet gick hemåt igen.

Kul tjej. Passa på att shoppa liksom. Inte.

Ja ja ja.

Alltså det här med att köpa ny bil...jag trodde liksom att mitt livs stora utmaning var att välja tapeter, men jag har insett att bilköp är sjukt mycket svårare. Vilket djävulskap. Jag har googlat efter information så att fingarna blöder på mig. Den ena bilhandlaren verkar skurkigare än den andra och jag vill helst inte åka långväga för att bli lurad. Här i norr är det ingen som vill sälja en bil som motsvarar mina krav. Men nu kanske man skulle ta och köpa sig en sån där snöskoter istället och ta raka vägen över älven till jobbet.

5 kommentarer:

Amanda sa...

HEJ!
Nu är jag äntligen igång med en ny blogg på blogg.se!
Jag hoppas att mina gamla läsare men även nya hittar till mig.
(Därav dessa jobbiga kommentarer)
Tipsandstuff bloggen är som den låter, en himla massa tips på hur du förbättrar och har kul i din vardag.
Allt ifrån smink&Stil till hur du gör egna bokmärken!
Inte allt för mycket text att läsa! :)

Hoppas att vi ses!

Mallan sa...

Bilval är för oss inte så svårt längre! Vi måste ha en 7 sitsig så urvalet är inte så där överhängande stort ;-)

Shamrock sa...

Men vi hade ju kunnat luncha

Susanne sa...

Hoppas att du hade trevligt hemma på min gata även fast du inte fick shoppa så mycket till dig själv.
Kram

esterii sa...

Men kul, du är ju kvar i bloggvärlden:)