27 jan. 2015

Hallå du gamle indian!

Det är så väldigt mycket som händer det här nya året som heter 2015. Snart tre veckor sedan jag skrev sist och det beror nog allra mest på att jag varit en gnutta förtvivlad. Jag skulle kunna dela med mig av många saker men det känns lite roligare att leverera trevligheter så jag tror att jag avvaktar ett par dagar innan jag berättar berättelsernas berättelse åt er. Så får det bli.

I hemmet gnolar vi på, klädkammaren är klar, ni kan få se en gnutta av den här:

Jag är väldans nöjd måste jag säga.

I fredags var jag ledig, steg upp tidigt och städade hela långa dagen. Vi har ett stort hus så bara det här med att förflytta sakerna till rätt ställe tog hela förmiddagen. Jag måste ha gått minst en mil totalt. Men fint blev det. Och grymt skönt att slippa dra en städning under helgen.

Och i onsdags firade vi Dan med buller och bång genom att skicka ut honom på en skattjakt direkt efter jobbet. Det är en bra fördel med en liten stad såna gånger, det finns alltid någon butik, eller en vän eller ett företag där man känner någon och som är villig att hjälpa till. Därför blev det faktiskt riktigt lyckat, även fast födelsedagsbarnet nog var lite nervös över alla dessa kuvert med hemligt innehåll som skulle hämtas på ställe efter ställe.

Jaja, jag får återkomma med lite spännande nyheter om några dagar. Kanske. 

1 kommentar:

Catarina sa...

Jag är rätt avundsjuk på den där spegeln. Jätte, jättefin.