3 dec. 2014

När jag inte har något att skriva

Egentligen finns det såklart massor av uppdateringar sen sist men då blir det så långt inlägg att det kommer ta sex månader att läsa. Ni har nog inte tid med det.
Vi har i alla fall (nej, inte vi faktiskt, den här gången fick jag backa) tapetserat i köket. Hängt upp hyllor. Julpyntat. Sånt där som helt vanligt folk brukar pyssla på med.
Vi har möblerat och ändrat om i flera rum - samtidigt. Det är vår melodi. Först tänker vi att "nu ska vi göra klart det här" men så ser vi att där inne skulle det gå att göra på det där sättet och så är karusellen igång.
Himmel som vi har kånkat grejer i helgen. Men bra blev det.
I köket är det jättefärgglatt nu.
Det är nog antingen en hata eller en gilla.
Och så är det en sån där grej som några kanske faktiskt skulle gilla men eftersom gillafaktorn hos mig som person ligger i botten så blir det istället ett alldeles utmärkt skitsnackningsobjekt: Kolla vad fuuuuuuuhuuuult Monstermalla gjort.

Det bjuder jag så gärna på.

Jag är nästan klar med julklappsinköpen. Det var jag redan för en månad sedan men så kommer jag på att jag vill köpa det och det till den och den så en till liten runda är på sin plats.
Igår skänkte vi bort kläder och mjukisdjur som kommer att skickas till Afrika nu i december.

Bla bla bla bla bla, det här håller på att förvandlas till en hemske jävla skitblogg. Jag känner mig fortfarande begränsad i mitt skrivande så därför kan jag bara skriva om dessa vardagliga saker som intresserar 0,0 personer.

Egentligen vill jag skriva ett jätteargt inlägg om skolskjuts men det har jag redan gjort på Facebook så jag nöjer mig såhär.

1 kommentar:

Fru Venus sa...

Tapet från Pip? Najs :-)