10 nov. 2014

Kokade man inombords förr?

Jag tänker på det här med näthatet. Det måste vara en enorm mängd med människor som nu får utlopp för sina aggressioner då dom kan sitta gömda bakom skärmen med påhittade alias(es?/ar?).
För jag tänker att många nog inte skulle ha vågat säga dessa saker till personer som dom möter irl (inte riktigt lärd).
Men jag tänker kanske fel. Ni kan ju testa att näthata mig lite och sedan kan vi stämma träff så ska vi se vad som sägs öga för öga.

Hur som helst - ibland funderar jag (mest bara idag faktiskt) på att starta om på nytt. Göra en annan blogg, fast jag vet att blogg är SÅ 2010, men jag har alltid varit lite efter min tid. Att köra två bloggar samtidigt, det kommer inte gå, jag känner mig själv. Men att dumpa Monstermalla för någon annan - det känns på något sätt väldigt, väldigt långt borta. Så det kan jag inte göra.
Jag får helt enkelt ta och kombinera alltihopa här. Det blir bra.

Jag måste lägga in en bild här så att ni inte somnar:
Det här är jag.
På bilden står jag i köket/matplatsen. Jag ska tapetsera där snart. Jag har inte bestämt mig än för om det ska bli enfärgat och aptråkigt men lättkombinerat med all tokig konst som vi vill ha på väggarna, eller om det ska bli färgglatt och stormönstrat och roligt men som jag mest troligt kommer att ledsna på efter 10,5 månader och vilja göra om det igen. Vi får se.
Pip har många hysteriskt snygga tapeter -- > LÄNK. Fast jag är ungefär 100% säker på att jag skulle möta på ett ungefär 100kg stort hinder påväg till tapethandlaren, för han är verkligen inget fan av sånt där med blomster.

Herregud så rörigt hela det här inlägget blev, det saknas den där röda tråden. Men om jag får spinna vidare lite ändå så kan jag meddela att vi snart är klara med den liggande panelen som går hela vägen från köket och in i tv-rummet. Inte på alla väggar dock.
Det blir sjukt bra och jag längtar tills jag får sätta upp saker på väggarna igen. Jag måste sätta upp något riktigt groteskt för det var en som sa att det såg lantligt ut och då känner jag att vi fan har misslyckats. Jag vill verkligen inte ha någon lantlig stil.

Nu är det bara lite finlir med penseln kvar - sen ska vi bygga en klädkammare åt mig!

5 kommentarer:

Anonym sa...

hahaha det var inte jag som sa att jag skulle ha lantligt i Ellas rum men råspont på väggarna och tapet från pip? hahahaha
kanske jag som inte vet vad lantligt eller du;)

Byxorna klär dig verkligen, du får så fin midja i dom;)

Kram Hannah

Malla sa...

Haha :D nä de var inte du Hannah, lovar :)
Jag måste rocka till det hela på något sätt, men vet inte hur.
Och ngn piptapet kommer jag aldrig få sätta upp, var och kollade till klädkammaren som behöver tapet bara på en vägg men snålade ihop då det inte är billigaste tapeten direkt ;)

Erika sa...

Sjukt snygg vägg, den där med panelen alltså! Kul med de små ribborna också. :P Bara att se väggen rakt upp och ner så där så ser det såklart ut som lite lantligt stuk, men det beror ju helt på vad som omger den snygga väggen och vad som kommer att hängas upp där! :D

Näthat vill jag bara bränna ner. Eller snarare de som håller på med sån skit.

Tapeter är kul och jag har många väggar här hemma som jag skulle vilja göra en insats på (med?)... *drömmer mig bort en smula*

Klädkammare is the shit, så länge det inte rinner in vatten i dem. ;)

Shamrock sa...

Vad praktiskt att ha ett par byxor med inbyggd BH

Bitte sa...

Inte fasiken vet jag hur man skulle kunna näthata dig. Nä, det går liksom inte :-) Snygga väggar, är inte lika impad av brallorna ;-)