14 okt. 2014

Ugglor, ananas och marmorbord

Jag tänkte att vi kunde prata om inredning.
Och så tänkte jag fråga vad det är med alla dessa ugglor? Är inte ugglornas tid förbi snart? En liten stund var det ananas och även allt möjligt i marmor, men ugglorna - dom verkar kämpa tappert.
Det kanske är det som kommer att hänga med nu under tio år då dom allra flesta som tur är verkar ha bytt ut både all inredning med Kinatecken och Snobbenstringtrosor. Inte för att trosorna är någon inredningsdetalj - men håll med om att dom hängde med länge, dessa 3-pack från HM?

Och minns ni, hur många som hade mattor, gardiner, sängkläder, tavlor - jamen det var ju allt man kunde komma över med kinateckan som smetades fast i vart och varannat hem.
Jag tror till och med att jag hade en del grejer själv. Det var väl ungefär samtidigt som man skulle ha allt i björk från ikea och då man precis fått det där jävla björk-kitet, då skulle det vara EK!

Nåväl, det var inte all den där skiten jag ville prata om utan andra grejer. Mina grejer. Våra grejer. Ibland så har vi (jag och D) väldigt lika tycke om inredningsdetaljer, andra gånger...not so much.
MEN - gissa om jag blev freaking glad när han också gillade den här, som ni snart ska få se, och som jag fuuuuuuullkoooooomligt älskar?
Denna:

Åh, jag bara älskar den. Jag har fyndat den på köpåsälj på Facebook av en jag känner. Vart den ska vara det vet jag inte ännu, men långt ifrån saxar och småligister i alla fall.

Ikväll ska vi fixa sovrummet, har ni tur kanske jag visar upp något från mitt hem!

Såg ni min blogg på aktuellt igår förresten? Det gjorde inte jag. Jag blev upplyst via sms och såg klippet på datorn. Det var konstigt.

3 kommentarer:

Shamrock sa...

att du var på Aktuellt har jag missat. Bilden kan bli en väldigt stor pappersdocka om man klipper ut den...

Erika sa...

Tänker bara att bilen osar lite "Yo man!"... ;) Måste leta reda på det där klippet känner jag! *Googlar vidare*

Anonym sa...

Skönt att kina-tecken inredning försvann ändå. Till slut blev det bara för mycket :)