20 okt. 2014

En jättestor vägg

Helvete så jag (vi) fixat i sovrummet under helgen. Jag har hängt upp och tagit ner, bytt ut och satt tillbaka. Kliat mitt huvud och inte blivit nöjd, gjort om, ändrat mig, suckat och sen blivit relativt nöjd.

Det svåraste med sovrummet är den stora stora väggen. Det är vansinnigt svårt att placera ut tavlor utan att det ser sjukt konstigt ut.
I alla fall så har jag fått till det på ena sidan nu och ovanför den nya huvudgaveln hänger nu förutom en ball retrolampa även en sån här tavla (på Dans sida):

En pappa som vår, är svår att hitta.

På min sida, just där, liksom parallellt placerat med hans tavla, där hänger ingenting. Egentligen behöver det inte heller vara någonting där men jag funderar på att hänga upp liksom en matchande tavla ändå, så att det blir sjukt symmetrisk och dessutom med ett rim, om man har lite fantasi.

Det var allt jag hade att säga en måndag som denna.