22 sep. 2014

Rikedom

Herregud så vi kränger grejer alltså.
Mitt hus + hans hus + garage + gäststuga + lador = smått kaotiskt och massor av grejer.
Så kan man inte ha det så därför säljer vi så mycket som det bara går.
Snart svämmar vi över av pengar istället för saker, men det känns som ett rätt litet problem.

Helgen gick i rasande fart, jag tog mig ett bad i lördags och kan återigen påminna mig om att det inte är ekonomiskt försvarsbart att jag fyller karet med hetvatten, kliver i och blir både sjösjuk och uttråkad efter 2½ minut ungefär.
Sen blev jag bjuden på följande:

Plankstek. Jag trodde att jag var master of the master på just planka men får lov att erkänna att jag nog mött min överman. Extra plus för det snyggt spritsade moset, det är just på den punkten som jag brukar faila.

Efter maten spelade vi alfapet, där vann jag i alla fall.

Mycket mer har jag inte att tillägga.
Vi hörs!

1 kommentar:

Catarina sa...

Skönt att rensa ut. Tror det blir en rejäl förberedning av försäljning i vinter. Så kanske det blir loppis i sommar...
Vi kanske till och med har ett barn som flyttar hemifrån innan dess och tar med sig lite grejor. Man kan ju hoppa i alla fall. :)