3 sep. 2014

I mitt huvud snurrar det runt, runt.

Det finns saker i det här jordelivet som jag fullkomligt avskyr.
Förutom krig, svält, Putin och SD så sitter jag själv på helt egocentriska och hemskt privata saker som stör något så fruktansvärt i min ack så lilla men välfyllda huvudknopp.
Saker är så BESVÄRLIGA.
BESVÄRLIGA saker tär, tär, tär.
I Pictionary (spelet) finns det en kategori som heter just besvärligheter. Jag undviker den alltid, just för att det är ett jävla besvär att rita till exempel "uppgiven".
Helvetes helvete.

Jag blir faktiskt tokig. På riktigt. Jag blir fan tokig, alldeles alldeles snart.
Och aggressiv. I morse så hann jag tänka på ett samtal, eller det var ju inget samtal, det var ett imaginary samtal - jag TÄNKTE att jag ringde till en person i ett ärende som inte alls har med mina besvärligheter att göra, bara för att fråga en grej. Och i mitt huvud hann hon kränka mig genom att kalla mig "lilla gumman" eller liknande och då hade jag bett henne fara långt, långt bort åt helvete.
Ibland ÖNSKAR jag att någon kunde reta upp mig riktigt ordentligt för jag behöver bli lite aggressiv emellanåt.

Vanligtvis är jag så oaggressiv och medhårsstrykande och rar och mild och fjäskig fast i mitt inre så blir jag explosionsfärdig. Det händer inte så ofta, kanske en gång om året.
Igår till exempel så såg jag att det var en människa som ville köpa en igelkott i betong på en sida på Facebook och eftersom jag då var på fel humör så ville jag så gärna skriva att jag kan köra över vilken jävla igelkott som helst och cementa in den åt dig - GRATIS.
Men jag skrev inte det såklart. Jag tänker väldigt elaka tankar ibland ska ni veta. Men det är ytterst sällan som jag faktiskt vräker ur mig såna där galenskaper för det skulle bara ta ca 15 minuter innan jag var ovän med hela vida världen.

Nu ska jag fortsätta tänka på mina besvärligheter. Livet för övrigt är bara bra.

P.S
DET PÅHITTADE TELEFONSAMTALET I DET HÄR INLÄGGET HANDLADE OM EN SAK SOM JAG SAGT UPP. DET HANDLADE INTE OM EN PERSON SOM JAG VET VEM DET ÄR, INTE OM NÅGON JAG TRÄFFAT UTAN EN FÖR MIG OKÄND PERSON SOM JAG ENDAST VET NAMNET PÅ, MEN SOM AV EN ENDA ANLEDNING GJORDE ATT JAG BLEV IRRITERAD. MEN FOLK I STÖRSTA JÄVLA ALLMÄNHET LETAR EFTER SAKER SOM SKULLE KUNNA SES SOM EN KONFLIKT SOM DET GÅR ATT GOTTA SIG I. FÖRBANNADE IDIOTER. ÄT SNÖ.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Folk är ju fan dum i huvvet. Du behöver bli arg oftare;)
/SysterK

Malla sa...

Det känns verkligen skönt att det finns folk som förstår mig. Är vi släkt månne? ;)

Anne med e sa...

Vadå "ÄT SNÖ"?? ÄT GUL SNÖ!!! För i helvete.

Mr Fredrik K sa...

Hahahaha.

"That awkward moment" när folk inser att de inte alltid är i centrum och allt handlar om dem.
Fast det är ju kanske för mycket begärt att det ska göra det. för om de inte gör det första gången varför skulle man lyckas andra.

(syftar till den, som jag ser det, uppenbara förtydliganden som är tillagd)

esterii sa...

Du låter grrr, iallafallen..

Anonym sa...

Jag brukar också ha samtal på låtsas inne i skallen där jag skäller ut folk. Jag kan vara så fyndig och så jävla elak och den andra personen blir helt ställd av mina ilskna fyndigheter. Men jag kan aldrig skrika något fyndigt när jag möter någon som jag är arg på, jag är tyvärr en sån som börjar gråta när jag blir arg för mina känslor kokar över och det blir kortslutning i hjärnan. Svårt att vara fyndig och iskall när man hulkar och snyftar. Hur som helst var det skönt att höra att andra människor också har påhittade samtal inne i skallen.

Victoria sa...

Var det på Pite-sidan du läste det där med igelkotten? Folk är väldigt märkliga på den FB-sidan, sätt dig och sträckläs den en stund om du vill ha något att reta upp dig på.

ella sa...

ojojojoj… tur att jag inte var i närheten. i fantasinarg eller förberedandearg eller typ nåt… lite ilsk är nog bra för hjärtat och blodflödet, brukar jag säga.
ha det gott och lugnt och fridfullt nu iaf
ella

Etta sa...

Jag tar ut min ilska och frustration i arga mail till personer/myndigheter när jag tycker de betett sig illa. Då får man prata till punkt och häva ur sig alla de där fantastiska formuleringarna som man annars alltid kommer på när det är man redan lagt på luren. Mycket tillfredsställande.