4 juni 2014

Kommer ni ihåg mig?

Monstermalla. Det kanske ringer en vag klocka långt bak i huvudet på er?

Jag bor på landet nu. Inte helt på riktiga landet kanske men närapå för en stadsjänta som mig. På landet finns det så väldigt mycket att göra. Igår monterades pallkragar och så släpade jag ris (pinnar och grejer, inte ris som man äter) fram och tillbaka över något som tillslut kanske kommer att bli världens största gräsmatta. Bara en sån sak.
När kvällen var slut så var den tydligen inte slut för plötsligt satt jag på Dans axlar och dammtorkade annars så oåtkomliga ställen.
Vi nattsuddade och jag smakade på stekt gädda för första gången, det var gott men idag är jag trött. Inte av gäddan utan av sömnbrist.

Andra saker som ni kanske vill veta; min morfar har fyllt 80 år och vi var där och firade honom i lördags. Först var medelåldern på partyt relativt låg tack vare mina systerdöttrar, sedan, i takt med att gästerna stapplade in så steg åldern markant. Men det var trevligt.

Igår färgade jag håret. Det blev 4000 nyanser mörkare än på förpackningen. Sjukt störande. Så där är det alltid med mitt hår. Det går fan inte att lita på. Nu ser jag ut som om det är dags för höst och vinter istället för att vara lite blond och sommarfräsch.

För övrigt så kan jag låta meddela att jag inte fått mitt hus sålt ännu. Jag är ofta där och spankulerar omkring, flyttar runt på saker och tänker att jag borde göra mig av med en massa grejer, ställa mig på en loppis och bli rik. Men alla loppislördagar är bokade för en hel månad framåt så det lär nog inte bli av. Och fejsboks köp-å-sälj-sidor orkar jag inte med.

Jag har börjat springa lite. Det går hyffsat. Det är skönt att komma igång men jag kommer att skippa den där hysterin som jag plågade min arma kropp med fjolåret och fjolfjolåret och fjolfjolfjolåret. Jävlar i helvete vad jag tränade då. Det är därför jag är så jävla läcker idag.
Just nu tänker jag också att det räcker med att springa lite, styrkedelen får jag liksom på köpet tack vare livet på landet, jag kånkarånkar ju gärna saker extra bara för att allt ska bli lite av ett träningspass.

Ja men det här var ju bra, nu vet ni att jag lever och mår! Bajs.

8 kommentarer:

Tove Kungsholmen sa...

Hej, längesen! Min blogg kör också några dödsryck. Eller om det är återuppståndelseryck.

Känner att jag har tappat det lite. Skriver en massa seriöst dravel som troligen ingen (förutom jag) är intresserad av...

Sara sa...

Det hade ju faktiskt varit lite roligare om det hade varit ris som man äter som du hade sprungit omkring med :D Fram och tillbaka, ett korn i taget!

JoHo sa...

Hej, kommer ihåg dig såklart. Och härligt att du lever och mår och bo-på-landet-tränar. Funktionell träning at its best!

Lotta/Häxan sa...

Var ett tag sen.
Bra att veta att du lever ;)

Ikväll startar min sista etapp mot Norge & Tønsberg. Där jag ska jobba med att köra lastbil i sommar

Vet att jag har ett boende där och att jag ska köra mejerivaror för Tine (typ Norrmejerier)
Sen har jag ingen koll.

Ett äventyr utan dess like & ett nytt kapitel i mitt liv
/Lotta Fd Uddenhäxan

Erika sa...

Härligt att höra att du lever! :D Livet på landet är väl något man drömmer om, vi har ju som fastnat i "förorten" Mossen men en vacker dag ska vi banne mig ut dit vi också! :) Sådetså.

Jag får heller ytterst sällan samma färg som på paketet när jag färgar håret. En gång köpte jag färgen "blond" men det blev brunt. Det var ju precis det jag var ute efter. Eller så inte alls. Lurigt det där. Lite som att köpa en lott, man hoppas på det bästa men förväntar sig egentligen ingenting. ;)

Ta hand om dig!
Tjing.

Jennifer Swedenborg sa...

Va kul att flytten till landet gått bra, underbart att bo så, även vi står inför bostadsförsäljning och drömhus-köp. Snart så.

Läste vad du skrev om hårfärgen, trist, något jag varit med om är att någon hade bytt färg i min hårfärning-box som jag hade köp, uutan att märka det färgade jag glatt håret. Hade brunt efter 20 min... det skulle blitt blont.. Så nu har jag till vana att alltid öppna lådan och läsa på tuben vikken färg som ligger i. morr, har faktiskt fått byta två gånger efter det. Nåväl, kul att se att du bloggar lite iallafall, det är alltid trevligt och kul att läsa dina texter. Och fin vart du i håret ändå :)

Shamrock sa...

Hoppas att huset blir sålt och bra att du tar det lite lugnare med träningen. Det är svårt att hitta en lagom nivå, det blir gärna antingen eller.

Ha en trevlig midsommar!

Krakelsprakel sa...

Nähä du, så lätt glömmer vi inte dig! :)