26 juni 2014

Jag borde ha en loppis

Hej folket.


Det verkar närma sig slutet för ett hus i min ägo på Djupviken. Nu ska jag inte ropa hej hej innan papper och grejer är underskrivna men det går i alla fall framåt och det känns nästan helt bra. Det enda som är lite dåligt är att jag inte varit särskilt aktiv där sista veckorna (månaderna). Första lassen går alltid så snabbt vid en flytt, sånt där som man använder är så enkelt att plocka med sig men så blir ju allt det där andra bara kvar...sånt som är för bra för att kasta, som jag inte vill sälja, som jag inte ids sälja, sånt som ska kastas och saker som inte får plats.
Jag måste ta tag i det nu.

Ni kanske känner någon som behöver:
- En tvbänk i vitt. Kantstött men fixbar.
- En kontorsstol.
- Mikael skrivbord, lilla modellen, utan hjul.
- Böcker, mest deckare.
- En cykel, Fabbes gamla, minns inte storleken men passar en typisk 8-10-12-åring.
- Jättemånga spikar.
- Jättemånga oidentifierbara verktyg.
- En trasig plastgran.
- Ett gammalt köksbord, litet men gulligt och som behöver lite kärlek.
- Ett runt köksbord från ikea. Har inte kollat vilket skick det är i men foten behöver definitivt lite klorin.
- En poolstege.
- En gammal bäddsoffa.
- En gammal 120 cm säng som knarrar.
- Två svarta taklampor. Egentligen skulle jag kunna behålla dom men vart fan ska man förvara storjävlalampor?
- Ett gammalt sminkbord.
- En sittvagn.
- En brun stol med rottingsits.
- En grön steghylla:


Och utöver det finns det massor, massor, massor, massor med grejer som bara står. Som jag inte använt på år och troligtvis aldrig kommer att behöva. En loppis vore på sin plats men hur fan ska jag hinna eller idas?

Så nu kan ni passa på att skrika högt om det är något som ni behöver för jag har säkert just precis det. Galgar till exempel - vem fan behöver inte lite extra galgar?
Pris kommer vi garanterat överrens om men jag kan ju inte liksom skänka bort allt, sätta upp en stor skylt med "gratis saker" för då kommer det bli en jävla hamsterinvasion förstår ni.

7 kommentarer:

Jenny sa...

Jag är intresserad av sittvagnen!
Du har inget skoställ i vitt?

linneaermebring@gmail.com sa...

Jag köper det runda bordet. .visst är det i plast?;).. och steghyllan:)och sminkbordet. .tror jag minns inte hur det såg ut☺ //Linnea

Shamrock sa...

Funderar på varför du har en poolstege...

Knasterfaster sa...

Jag vet en på Åland som hade loppis när hon flyttade. Shamrock och jag var där och hjälpte till. Det var kul!

Ullis sa...

Kan tänka mig Mikael. Pris?

Ullis sa...

Glömde.... Jag är alltid intresserad av galgar.

Malla sa...

Ullis, Mikael är gratis!