4 maj 2014

HÄrregud!

Det är sinnessjukt dåligt bloggande på den här fronten, det måste jag medge.
Det är inte för att jag är ointresserad egentligen utan för att jag gör så många andra saker.
Den här veckan har vi, tro´t eller ej - umgåtts men andra än oss själva. Egentligen skulle jag ha varit med i det så kallade kanalsimmet i onsdags men jag fegade ur och var rädd att både drunkna, frysa ihjäl och framför allt - komma sist. Hujeda mig.

Mitt hus är till salu nu. Jag genomgår vissa faser tror jag. Hoppfullhetsfasen. Besvikelsefasen. Uppgivenhetsfasen. Aggresivhetsfasen. Men imorgon är andravisningen så vi får se hur jag känner mig efter det.
Om huset inte skulle bli sålt (alla säger att det kommer bli det men jag är inte lika hoppfull-knull) så kommer jag att bygga om det till horhus. Eller med ett vackrare ord - bordell. Jag tänker låta installera lite lägre fönster så att de prostituerade herrarna syns ordentligt ut mot vägen.

Nä nä nä. Jag ska INTE göra det. Jag lämnar fönstren som de är så att det lämnar lite åt fantasin.

Nä nä nä. Jag ska inte göra det till ett horhus. Jag försöker bara sätta upp fasader här förstår ni, något slags epigt skydd till mitt eget self-förtroende så att jag inte ska bli urbota urledsen ifall det går rent åt helvete.

Idag gjorde jag ett försök att rensa ut i garaget. Det gick ungefär skitdåligt. Så där som att jag stack in stickproppen till den megagamla radion som står där ute och sen gick jag fram och tillbaka och fram och tillbaka, snurrade på några burkar och flyttade några grejer. Hoppade upp på hyvelbänken några gånger för att raskt hoppa ner igen innan lysrören brände hål på mitt hår.

Sen gick jag upp till min snickarälskling och sa att jag inte ville vara kvar längre. Då for vi därifrån och tröståt på en lokal pizzeria.

1 kommentar:

Fru Venus sa...

Det blir sålt, tro mig. Vad som gör mig ledsen och förbannad är att du hade fått tre gånger mer om det hade legat på vår svindyra ö. Kram