21 maj 2014

Å ena sidan å andra sidan

Ibland får jag inget grepp om mig själv. Hur kan man vara så mycket på en och samma gång?
Jag skulle kunna beskriva mig själv på två helt olika sätt, det kanske bor en liten schizofren inom mig?

Ena sidan:
Rolig, driftig, stark, kall, ball och självsäker.

Andra sidan:
Sur, nere, sårbar, ledsen, vek, självkritisk.

Båda sidorna kanske är bra att ha, jag inser det men den så kallade andra sidan är lite mer besvärlig. Det är saker just nu i mitt liv som jag inte mår riktigt bra över. Det är inte direkt saker som bara går att ordna hur som helst men jag gör så gott jag kan och försöker göra det bästa av situationen. Och tänker att med tiden, så blir det bra. På ett eller annat sätt.

Jägarfest för några helger sedan.

1 kommentar:

Nica sa...

Välkommen till den dubbla världen, och ja, det löser sig till slut. Man är den man är!