7 mars 2014

Sing me a song

Ber så hemskt jävla mycket om ursäkt för den långa frånvaron här. Jag har faktiskt skrivit flera inlägg men sen valt att inte publicera dom. Anledningen till det kan vara att jag inte vill att hela världen ska veta just den grejen, att jag insåg att det var ett dåligt inlägg eller så skriver jag bara så för att låtsas att jag har smarriga hemligheter.

Men nog lever jag!
Idag har jag haft konsert. Utanför coop i Piteå. Egentligen var det ingen konsert utan så att jag hade headsetet i öronen och sjöng med i låten utan att tänka mig för. Det låter verkligen jättebra inne i huvudet när jag själv hör musiken men mest troligt var det ingen som uppskattade min sång. Det var då ingen som dansade.


För 2 veckor sedan var jag på prinsessfest. Vi fick skitagod mat och hade det trevligt, synd bara att jag blev så trött att jag nästan somnade i soffan, var tråkig och åkte hem innan vanliga 12-åringar går i säng.
Jag är den där prinsessbakelsen med tyllkjolen som jag tillverkat själv av 5 meter tyll. Ifall ni hade svårt att känna igen mig.

Hej å hå, luden tå - jag orkar väl ändå inte redovisa vad jag för övrigt roat mig med, men typ hånglat, jobbat och stressat!
Trevlig helg.

4 kommentarer:

Susanne sa...

Skoj med prinsesstema.

LillaJag sa...

Skriv skriv skriv!!! Fan. Bättre att skriva än att icke tala! :)

esterii sa...

Och jag har glömt att kika in..men nu så:)

Beccys sa...

Hejsan!
Skulle vara super roligt om du ville vara med och tävla i helgens blogg. Kram :D

http://beccys.com/2014/february/bli-helgens-blogg-2.html#comment