31 mars 2014

Scream like a pig

Godmorgon världen. Helgen kom och gick med en sjuhelvetes fart.
Vi har varit ute, ute och ute. I lördags städade vi på gården och min handyman var sjukt petig och äcklad över att det låg några råttbajsar i skräphögen.
Jag plockade vidare och tyckte att lite råttbajs inte var särskilt farligt.
Så plockade jag och plockade och plockade OCH SEN KOM DEN DÄR JÄVLA RÅTTAN farande mitt i JÄVLA allt!
Då skrek jag i högan sky. Jättehögt. Ni kanske till och med hörde det? Fy fan för ena äckliga kryp. Efter det gick jag inte i närheten av skräpet.

Sen blev det kväll. Jag duschade - även råttan, höhö. Nämen serri - när jag hade duschat så deodorantade och fräschade jag till mig. När jag står där i godan ro i badrummet så är det plötsligt någon som säger "hej". Och jag skriker. Troligtvis högre än vidd råttincidenten. Alla barnen sov och hur dom kunde fortsätta med det efter mitt skrik, det är lite av ett under.
Vem som sa hej? Det var Dan.

Jag undrar om jag har dåliga nerver?
Mördarråttan

Hur som helst - jag undrar om inte råttan var en jättestor mus. Den var inte grå som på bilden utan mer beige. Och sjukt vidrig.

En annan sak som hänt under helgen som var sjukt irriterande men såhär efteråt rätt så skoj - jag gjorde våffelsmet så att barnen skulle få sig våfflor. Synd bara att våffeljärnet inte var ett våffeljärn utan en smörgåsgrill.

Hejs!

6 kommentarer:

Fru Fransson sa...

HEY! Don´t leave me hanging...
Hur blev resultatet i smörgåsgrillen?

OM det blev hyffsade våfflor, så vill jag veta. Har ju inte heller något våffeljärn, bara gnälliga ungar...

Och sked i sängen är bra, såå länge den är av kött och blod...

Fru Venus sa...

:-) men en smörgåsgrill fungerade väl? Och du, skaffa en gårdskatt.

Chrissan sa...

Det går bra nu. ;)

Erika sa...

Haha! Jag är galet skvätträdd, ingen lek alltså. David har vid något tillfälle tyckt att det varit en galet bra idé att skrämma mig och gömt sig (alltså typ ställt sig halverst synlig bakom en dörr ellernå) och sen hoppat fram. Jätte kul. Verkligen. Mitt hjärta har stannat och jag har börjat storböla för att jag blivit så rädd. David har frågat varför jag gråter - "vad är det som är så himla hemskt att du rent av gråter, det är ju bara jag?". Men sluta skräm mig bara, liksom! Gah!

Susanne sa...

Avskyr råttor intensivt.

esterii sa...

Fy jag kräks av råttor..