19 mars 2014

Life goes on and on and on

Jag är lycklig.
Kanske lät det inte så väldigt uppåt i förra inlägget, men ärligt, vem vill ha en björk lutad mot huset? Jag får så många frågor och kommentarer om det där trädet ska ni veta. Grannar, på Ica - jamen överallt. Och jag rycker på axlarna och skojar bort det med att det är den trendigaste accessoaren 2014.

Men tillbaka till lyckan då.
Allt känns väldigt bra med den här mannen som jag träffar sedan en tid tillbaka. Jag har barn och han har barn och allt bara flyter på. Nej, det gör det inte alls, men om vi bortser från alla fadäser som tycks drabba honom, mig, oss så är allt frid och fröjd. Och lite utmaningar tycks bara föra oss närmare varandra.

Han gör mig så väldigt, väldigt glad. Lycklig. Tillfreds.
Emellanåt suckar han nog lite åt mig, mest för att jag äter för lite. Han ska inte misstas för att vara en feeder utan är bara väldigt omtänksam och brydd.
Emellanåt suckar nog jag lite åt honom. Mest kanske när vi ska se på tv och volymen är så hög att det vibrerar i hela min kropp.
Världsliga saker.

Jag tycker verkligen så väldigt mycket om honom.12 kommentarer:

Erika sa...

Ja, den där björken kan du kanske starta en trend med, who knows?

Så himla kul att höra att du är lycklig! Awesome! :D

Hellen H sa...

uh va gött å höre! <3

Hellen H sa...

mvh finemangskan :P

Mallan sa...

Underbart att höra Malla :-)

Krakelsprakel sa...

Kärlek kommer man långt på. Och hur kul vore det om det inte fanns lite fnas i kanterna!?

Knasterfaster sa...

Skönt att höra att du är älskad och älskar. Jag är avundsjuk. Ut med den gamla och in med en ny. Fast jag älskar jag också och är älskad av den gamle.

esterii sa...

Gott med den där kärleken:)

Joanna Björkqvist sa...

Så underbart! Jag gläds med dig!

Fru Fransson sa...

Härligt!
Mer kärlek åt folket! (Och en del av folket behöver också mindre mat...)

Catarina sa...

Härligt.
Inte det med björken förstås. Men det där med kärleken.

Chris Andersen sa...

Vad är en omkull blåst björk när man har en kär en?

Fru Venus sa...

<3