24 mars 2014

Det kom en måndag

Idag tänker jag bara på följande saker, vi kan kalla det för en måndagslista:

Fundering: Borde fler personer fokusera på sitt eget liv istället för på andras?
Ångest: Jag måste köpa en bil och det finns sjukt många att välja mellan. Jag hatar sånt här. Jag kan INGET om bilar och vill inte heller lära mig något.
Mood: omotiverad.
Roligaste: jamen det är ju solsken!
Tråkigaste: leta bil
Jobbigaste: leta bil
Bästa: dagen har ju bara börjat. För tidigt att uttala sig här.
Mat: Lasagnelunch. Middag oklart.
Smärta: Revbenet. Jag har ringt till vårdcentralen och blev återigen hänvisad till en sjukgymnast. Imorgon ringer jag och bokar tid så får vi se om det blir till att ta fram stora sågen eller om jag faktiskt är ett hopplöst fall som kommer att få leva med smärtan.
Måste: ja förutom bilköp så ska jag lämna tillbaka en tapetrulle och köpa ett fårskinn.

Övrigt: jag är ett riktigt original. Förra gången frågade vårdcentralen om min revbenssmärta kunde bero på att jag har stora bröst. Jag nekade till det då mina bröst är allt annat än stora, så länge jag inte står på händer, vänder mig bak och fram och låtsas att röven är pattarna. Idag när jag förklarade mitt problem så hade dom aldrig hört något liknande. Jag tog mig på ribsen under vårt samtal och vrålade i kvinnans öra. Hon skulle följa mitt ärende.

Helgen har varit riktigt bra och produktiv. Vi har skrivit to-do-listor och strukit eftersom. Fått massor gjort och sen har vi fnissat i kapp åt alla osaliga andrar innan vi somnat nära, nära i någon slags skedaktig ställning.

Adjö.


7 kommentarer:

Erika sa...

Svar på din fundering: Ja, det borde de sannerligen!

Ha en skön måndag, trots ont revben och ångest över bilköp!

Tjing!

Granntanten sa...

Säger bara Toyota. SÄRSKILT om du inte är intresserad av bilar, för de bara går och går. Vilken modell beror på vilket behov av storlek du har.

Helena m. 4 sa...

Du... vill minnas att Ting hade nåt liknande förut... tror det var:
http://www.privatmedicin.se/medicinboken/rorelseorganens-sjukdomar/tietzes-syndrom/
beklagar i så fall... det var tydligen drygt som f**n...
Hoppas på överaktivt kramande istället... typ... :-)

Ann-Sofie sa...

Gosh skulle ha skrivkramp om jag noterade allt som "alla som vet bäst" har att säga om hur jag ska leva mitt liv.

Men hoppas verkligen du får hjälp med dina revben.

Catarina sa...

Ursch vilket svårt val. Känner du inte nån som kan vara smakråd åt dig när det gäller bilköpet?

Hoppas det slutar göra ont.

esterii sa...

Men är det ok att kika in här och bara se över hur du har det:)Du var en av de första bloggare jag hittade i Norrbotten, exkl. tant själv då.. kram

Knasterfaster sa...

Jag har inte ens körkort men vi har haft en VW passat i sex år och den bara går och går. Eller rullar kanske. Revbenssmärta - kanske för trång bh? Fårskinn vill jag också ha och jag vet var jag ska köpa det.