17 mars 2014

Björken som brast

Det har blåst ofantligt mycket i Piteå stad senaste veckorna (dagarna?). Såpass mycket att jag i fredags morse fick ett samtal av grannen om att en av mina björkar kollapsat och nu stod lagom vackert lutad mot husfasaden.

Fönstret klarade sig och jag är glad att vi inte sov hemma den natten.Stuprännan är knosad, några tegelpannor är krossade och hur taket ser ut där uppe det har jag ingen aning om, än. Kanske tar jag mig en tur upp och kikar lite senare idag.

Livet är bra spännande. Är det inte redan dramatik så skapar vädret eller omgivningen något så att jag aldrig någonsin får lugn och ro och harmoni där inne i kroppen.
Men men, alltid glädjer det väl någon att det går åt helvete för mig. I så fall är jag måttligt till hårt road av att kunna glädja på det viset.

Jaja, jag tänker fixa det som fixas ska på huset, sen tänker jag lägga ut det till försäljning för nu är allt vattenelände fixat så att kommande ägare ska slippa ägna sitt liv åt att ligga med huvudet mot väggar och lyssna efter eventuellt läckage.
Vart jag ska ta vägen? Det är en annan historia. Men mest troligt lägger jag in mig tillsammans med dom andra mentalsjuka i Öjebyn.

Hejdå.

10 kommentarer:

Hellen H sa...

kram Malla!
Du är fantastisk!

Hellen H sa...

kram Malla!
Du är fantastisk!

Agneta sa...

Åh. Elände. Blir trött bara jag ser bilden. Tycker synd om dig.

Knasterfaster sa...

Nehä?! Det där huset älskar dig. Det har bara svårt att visa det på rätt sätt. Du minns väl killarna som knuffades och drog dig i håret när du gick i skolan? Huset gör likadant.

Singelmamman sa...

Tur i oturen ändå. Hoppas du får lite mer ro i kroppen och hittar ditt boende, var det än är.

LillaJag sa...

Tänker på dig!

Gafflan sa...

Vilken tur att fönstret klarade sig. :)
Kram

Therese sa...

Men nä!!!
Kram

Anna sa...

shit alltså! shit, shit, shit! det är ju sånt man går och är rädd för men som ju aldrig inträffar! haha.
meen, ni har ju ingen snö på gården?!

Fru Venus sa...

Har du funderat riktigt klart vad gäller huset? Du är helt underbsr, bara så att du vet, kram.