12 feb. 2014

The sleepy singer

Jädrans alltså
Igår kväll innan eller kanske just precis i insomningsögonblicket låg jag tydligen och nynnade. Smågnolade i sängen bara sådär. Jag har inget som helst minne av det. Och helst hade jag väl inte velat bli upplyst om det heller men tydligen var det väldigt underhållande att lyssna på.

Sovljud är i det stora hela nästan aldrig något som jag brukar gå omkring och skryta med. Jag både gnisslar tänder, munsmackar, snarkar och tydligen nynnar jag också. Och så rycker jag. Ni vet precis då man ska somna och så flyger en arm eller ett ben eller något annat upp och så vaknar man med ett ryck.

För övrigt dåråbava, jag känner mig rätt så jävla tillfreds och det är ju multimegabra FÖRUTOM att bloggandet blir lidande. Jag ska inte skylla på att jag inte har tid, för det har jag. Men det är sjukt mycket roligare att bitterblogga än att nöjdhetsblogga. Jag pallar själv inte att läsa om vanliga tråkiga vardagar.
Nu är ju såklart inte mina vardagar vanliga och tråkiga utan mest bara fullspäckade och kärleksfyllda - men seriöst, ni vill väl inte veta allt om kramar, pussar och hångel? Ni kan redan det där. Men om ni vill veta mer ska jag gladeligen berätta för er.

Igår var det en helkonstig dag. Jag var glad och missnöjd, nervös och förväntansfull. Fundersam, irriterad, tillfreds, bekymrad, lycklig. Det var som att allt var rätt samtidigt som något var fel. Förstår ni känslan?
Jag hade tänkt fira dagen med en flaska skumpa men eftersom den rätta känslan inte infann sig så blandade jag istället ett glas rött och ett glas vitt till 2 glas rosé i magen.

Det sista jag har att säga er är att ibland har jag så jävla mörka ögon att jag börjar tro att jag är djävulen själv. Fast som jag fryser så kan jag då verkligen inte befinna mig i helvetet. Positivt.

Oh, förresten - ser ni min nya stiliga header?! Den passar mig bra.

5 kommentarer:

BP sa...

Headern påminner om en viss Eva och är söt!
Å hånglet etc är det alltför många som lägger upp, så fortsätt bitcha i stället om du känner för det;-)

Shamrock sa...

Japp jag ser headern

Allt mellan Himmel och Potatisåker sa...

Så sjukt härligt för dig! Självklart vill vi höra mer om det där glada pirriga - bring it on!
Och dina bruna ögon är avundsvärt snygga. Min son har lika fina.

Frida -Militärmamman sa...

Dina ögon kan vara de vackraste jag sett!

Märta sa...

Sjukt bra header!!! :D

Om du rycker sådär, så är det garanterat magnesiumbrist. Köp en packe Magnesium Diasporal så kommer du börja sova som en drogad (men skön) jungfru. Promise!