16 feb. 2014

Svar på tal till anonym. Såklart.

Morrn! Tänk att jag ska behöva börja den här snöiga söndagsmorgonen med att bli irriterad?

Ni kan läsa den sista kommentaren i det förra inlägget om ni vill. 

Svar: är du helt trög i huvudet? Borde du kanske skaffa något spamfilter till din mail? Kan inte du bara gå en intelligenskurs så slipper du sitta och skriva ner dumma kommentarer på min blogg?
Jag har inte den mailadressen. Jag har aldrig varit med på någon datingsida och jag skulle aldrig skicka random mail om sex och kärlek till okända personer.

Det som stör mig i det här fallet är 1 - att länkarna i mailet som du fick faktiskt går till min blogg. 2 - att du är så jävla korkad att du tror det där mailet är från mig.

Och om någon har både registrerat mig, min blogg och något annat på sidor som den som syntes i kommentaren, då tänker jag ta reda på vem den människan är och kleta kaviar i hela ansiktet på personen. 
Slut på jävla meddelandet. 

7 kommentarer:

Anonym sa...

Och jag blir förbannad över att det ska vara så förbannat svårt att skriva en kommentar via mobilen. Hälvätä.
Jag skrattade högt när jag läste anonyms kommentar, hittepå ju. Men ändå, tänk vad denna person tagit sig tid att skruva ihop nåt sånt. Lite kul! Och lite creepy? Haha
/SysterK

Agneta sa...

Vissa har för mycket tid!

Alfva sa...

Det var ju ändå lite humor i den där kommentaren (säger jag som inte fick den). Tur att vissa har tid med att lägga energi på att irritera (och roa) andra!

Therese sa...

Men så sjukt! Haha, kan inte låta bli att skratta också åt energin som lagts ned på en sådan kommentar :P. Om du nu skulle få för dig att skicka ut sex-annonser en vacker dag så rekommenderar jag också att du skriver på svenska så att du inte får ett allt för stort spann på karlar att gå igenom ;).

Mammy sa...

Va trött man blir!!! 👎

BP sa...

Spar kaviarn, ta tapetklister i stället!
Den kommentaren borde ha hamnat i skräpposten, eller rättare sagt, den borde inte ha skickats. Suck!

Valkin sa...

Hi,

As i see it, its a Spam/scam email that use a bit of personallity high jacking to lure people into a specific dating site.

See more here: http://thedatingjudge.com/freelifetimeboneamilf-com-spam-is-being-emailed-to-my-by-web-atomcrop-com/
.. and here http://spam-ip.com/lookup-996529-95.47.106.32.html

The deal is that a bunch of emails is sent out, giving the impression that its you who is interested in dating/talking to reciever so the reciever will and sign up on some scam website..

The links to your blog in the email is there to build credibility that its actually is you.

I understand its annoying, but i would read to much into it.

//Leon