9 feb. 2014

Sak samma vilken dag det är

Käraste folket.
Jag sliter ut mig i trappan. Det går inte att ha en skön arbetsställning inser jag och kämpar på med antingen det ena eller det andra benet ovanför huvudet eller på annat ställe. Mina händer, fingrar, knogar är utslitna och idag kom det en plötslig axelsmärta farande som en annan pil och störde min fina rytm.
Men det går ändå rätt bra.

Jag lämnar såna här fina klisterhögar efter mig då jag för stunden är klar med varje steg. Då ser jag på riktigt hur mycket jag gjort och med tanke på att den här bilden är tagen för någon timma sedan så kan jag låta meddela att jag varit riktigt effektiv idag!

För övrigt kan jag väl kanske rapportera om det mest dramatiska som hänt i helgen, för vad vore livet utan lite dramatik - oh så tråkigt!
I alla fall så skulle jag duscha and so I did. I duschen blev allt snurrigt och suddigt, jag satte mig på kuk* men inte hjälpte det så jag stapplade ut och kastade mig på första bästa ställe för att slippa svimma. Mighty obehagligt måste jag säga. Jag duschade inte för varmt utan svimmningsattacken berodde enligt andra personer troligtvis på för lite mat och dryck under dagen. Även fast jag har svårt att erkänna det själv, naturligtvis.
Jag blev i alla fall väl omhändertagen efteråt och tvingades att äta lite.

Hur som helst, sånt där är ju inte direkt superkul så igår gjorde jag helt åt andra hållet istället - åt så mycket så vilken storätare som helst hade blivit impad, sen sket jag i att duscha och somnade på soffan innan jag vaknade av att jag kände mig betraktad när jag var som allra allra sexigast - sovandes med munnen öppen i ett sånt där onaturligt läge. Hett!

Hejdå!

*huk. Skoja ba.

6 kommentarer:

Erika sa...

Läskigt med svimmningskänsla... "Andra" verkar ha huvudet på skaft, att äta och dricka är faktiskt en rätt schysst grej om man vill undvika den typen av drama på fel ställen. :P

Granntanten sa...

Har du något tips på hur man enklast...eller eh felåt, minst jävligast...gör det där? Jag har en trapp med fuuuul plastmatta som måste göras nåt åt och jag drar mig sååååååååå för att göra det. Eller så gör jag det på ren jävelskap och envishet när familjen är i fjällen på sportlovet?

BP sa...

Undrar bara hur du hade tänkt att trappan ska vara/bli när den är klar. Naturell eller...

Knasterfaster sa...

Haha, tur du skojade för jag fick en väldigt konstig bild i mitt inre.
Vad ska du göra med trappstegen sedan när du har skrapat klart?

Catarina sa...

Oj, vilket jobb. Jag är imponerad att du orkar.

Anonym sa...

Fifaaan va jag blir imponerad av dig! Jag hade gett upp för länge sedan. Det blir ju jätte fint!