18 feb. 2014

MärkvärdighetsMalla

Jag beter mig hemskt stört mot mig själv emellanåt. Mina to do-listor är alltid överfyllda och jag kräver skitmycket av mig själv.
Alltid måste jag utföra någon slags syssla för att jag ska vara värdig existens här på jorden. Verkar det som.
Igår fick jag en tillfällig svackjävel. På riktigt, jag satt och var så nära gråten på jobbet och väl hemma hann det falla en tår innan jag (stört, jag vet) skärpte till mig. Sen hade jag ont i skallen resten av kvällen istället.
Men sen bestämde jag mig för att nu får det vara nog. Och i morse gjorde jag upp en bra plan.
Om det är något som inte fungerar så får jag lov att göra något åt det, så gott jag kan, svårare än så är det inte.
Det är dessutom rådet som jag själv brukar ge till andra, att försöka ändra det som inte känns bra. Och då är det ju på något sätt helfejk att inte själv leva efter det.

Och tänk, nu känns allt plötsligt så galet mycket bättre. High five till mig själv!


I fredags fick jag förresten en present, jag hade kunnat visa den för er men jag har ingen bild och den är dessutom un-googable så ni får minsann vänta. Det var en present helt i min smak i alla fall. Jag fick bestämma själv om det skulle vara en alla hjärtans dagpresent eller en helt random present bara. Där tror jag att valet får bli en random present eftersom jag själv kom tomhänt - shame the fuck on me!
Aja, jag ger hela mig själv till han som jag tycker om* istället och det är ingen dålig gåva minsann!

Nu ska jag göra ett 3-timmars ryck innan jag ska hem och stålborsta halkskydd, bära upp tvätt, laga middag och och och.....

*ÄLSKAR.

7 kommentarer:

Anonym sa...

3 saker
1. Du sa Älskar! Iiiiiiiiih
2. Du har borstat håret Igen! Iiiiih
3. Sluta för fan rädda hela världen med dina måsten. Njut av att älska istället ibland;)
/SysterK

Malla sa...

Yeah SysterKå!
1. Jåååå :D
2. Näj, jag har kapat topparna! Då behöver jag inte kamma. Eller när jag tänker efter som drog jag nog borsten genom håret igår!
3. I know. Jag ska försöka skärpa mig.

BP sa...

Det tog ett tag tills du kom på den lösningen. Bättre sent än aldrig!

Märta sa...

Nejmen sådär är det väl normalt att tänka. Mitt ex lärde mig en grej, det är att sitta stilla en stund iaf. Samt kolla på serier/film. Det händer inte så ofta, men jag har testat, jag vet att det går och ska "unna mäj" lite oftare. Men det ska förtjänas innan. ;)

Shamrock sa...

snyggt läppstift

Helena m. 4 sa...

Så glad att du tar hand om DIG och inte bara far runt och fixar allt annat... det hinns med det också... och hinns det inte med så löser det sig ändå... kanske...
;-)

esterii sa...

Men nu pausar frun ett tag, hoppas det bara är kärleken som stör henne:)