4 feb. 2014

Februariful

Det är nog aldrig annars under året att jag känner mig så ful som under februari månad. Blek, glåmig, dassig, fulkläder.
Jag kunde gå och sola för att få lite färg men jag är rädd både för rynkor och hudcancer. Dessutom är solariesolande så urbota tråkigt att jag förtvinas av plågor under dom 15 minuter som stekningen pågår. Om det helst gick att ligga med någon underhållande bok under tiden kanske jag skulle stå ut.

Idag har jag vabbat en liten hostjerka. Passade på att vara flitig i trappan när tillfälle gavs och det har gått helt strålande. Fick låna mig en annan (förlåt om jag redan skrivit om det här, man ba´men hallå minnet) skrapa istället för den urkassa som jag blev pålurad när jag skulle påbörja projekt trappa.
Det var faktiskt så att han med stort H fast stort D, han som ni är nyfikna på, han sa redan från början att det kommer vara en pain in the ass att jobba med den där spackelspaden som jag höll på med.
Men så är ju jag lite av en tjurskalle som tjurskallat mig igenom nästan 2 varv med den där dåliga, fram tills idag när jag provade den andra, som jag fått låna.
Och skillnaden hörrni! Det har gått så snabbt och så bra att jag nu har slipdamm och gammalt lim långt in i skallen.

Det här med tjurskallighet gäller andra saker också. Till exempel den där nästa grejen som jag ska göra, bila i källaren. Där hade jag faktiskt tänkt använda slägga istället, hur svårt kan det ens vara? Men så blev det i alla fall, utan mitt godkännande, bestämt att här ska det minsann bilas. Därför var jag såklart tvungen att gå ut i garaget igår och hämta släggan. Bara för att testa.
Först drämde jag till en gång. Inget hände.
Sen drämde jag till en gång till, mycket hårdare. Då flög det cement i hela rummet. Sen gömde jag släggan i ett litet förråd så att inte någon skulle kunna se att jag såklart var tvungen att testa.
Det kan hända att jag eventuellt lyssnar på goda råd i fortsättningen. Kanske.

Nä, nu måste jag göra ett ryck igen, det är tur att kroppen i alla fall fungerar som den ska och utför lite sysslor, eftersom tankarna hela tiden är inne i något hett och härligt kärleksrus.

Puss på er.


7 kommentarer:

Anonym sa...

Nu har ju jag aldrig sett dig live. Men tycker absolut inte att du e ful, du e ju skitsnygg. Mvh Petra från Skåne

Shamrock sa...

15 minuter?! När jag var ung låg man i solarier som tog 30 min

BP sa...

Man lär sig bara den hårda vägen, så är det bara! Men kul att du gör sådana spacklande och släggande framsteg iaf;-)

Catarina sa...

Puss till dig också.
Akta tårna när du studsar runt med bilningsmaskinen.

EvilElin sa...

Men jaa, februari är ju värsta fulmånaden. Jag solar aldrig solarium, men har faktiskt funderat på det några gånger de senaste veckorna. Har typ aldrig känt mig såhär genomskinlig.

Krakelsprakel sa...

ACO:s brun utan sol är en trevlig produkt. Jag blir sådär lagom sommarfräsch. Inte gul alltså.

Och Guuuuuud vad avis jag blir på dig. Inte på trappan eller källaren. Utan det dära kärleksruset.

esterii sa...

Exakt samma här dock + 20 kanske?